foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Kima Kardašjana pastāsta, kāpēc viņai NEKAD nav vajadzējis apmeklēt terapiju
Kima Kardašjana.
Slavenības
2024. gada 7. jūnijs, 09:40

Kima Kardašjana pastāsta, kāpēc viņai NEKAD nav vajadzējis apmeklēt terapiju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kardašjanu realitātes šova jaunākajā epizodē atspoguļota Kimas Kardašjanas 43. dzimšanas diena, kas bija 2023. gada oktobrī. Tajā sabiedrības dāma un uzņēmēja nāk klajā ar paziņojumu, kāpēc viņai nekad mūžā nav bijis nepieciešams apmeklēt terapiju pie psihoterapeita.

Realitātes šova “The Kardashians” jaunākajā epizodē sniegts ieskats zīmola “SKIMS” dibinātājas 43. dzimšanas dienas svinībās. Kima slavenību plaši apmeklēto jubileju atzīmējusi restorānā “Funke” Beverlihilsā. Uz viņas privāto ballīti ieradās arī mamma Krisa Dženere un māsas Hloja Kardašjana, Kailija Dženere un Kendala Dženere. Līdzās viņām bija arī Kimas slavenās draudzenes, to skaitā Heilija Bībere, Kimora Lī Simonsa, Lorēna Sančesa un Ivanka Trampa.

“Tas man liek justies tik labi, ka jūs visas gribējāt atnākt, svinēt un vakariņot kopā. Šovakar es gribu svinēt tikai ar savām meitenēm, es domāju, ka mums visām tas reizēm ir vajadzīgs,” savā mazajā grēksūdzē klātesošās dāmas uzrunāja Kima.

Kima Kardašjana aizmirst noņemt cenas zīmi savam dārgajam “Balenciaga” vakartērpam

gallery icon
26

Gaviļniece īpaši izcēla savas ilggadējās draudzenes Alisoni Stateri, Simonu Harušu, Lindseju Meju, Sāru Meijeri Maiklsoni, Zoju Vinkleri Reinisu un Ešliju Kassanu. “Viņas oficiāli ir “uz mūžu”, par kurām es runāju. Mans draudzeņu loks, vienmēr saku, ka ar draugiem man ir kritis lielais laimests. Pavadīt savu 43. dzimšanas dienu kopā ar visām meitenēm, kuras mani iedvesmo un motivē, ir patiešām īpaši,” sacīja Kima. Turpinājumā viņa atzina, ka draudzenes esot iemesls, kāpēc viņai nekad nav bijusi vajadzīga “terapija”. “Es šeit nebūtu, ja tas nebūtu manu draugu dēļ. Man ir paši labākie draugi un viņi ir super atbalstoši. Domāju, ka visticamāk tāpēc es nekad neesmu apmeklējusi terapiju. Tāpēc, ka man ir vislabākie draugi pasaulē, un viņi man nozīmē visu,” noslēdza Kima Kardašjana.