Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džons Leģends: Diddy rīcība ir apkaunojoša
foto: Shutterstock
Džons Leģends komentējis pret Diddy vērstās apsūdzības.
Slavenības

Džons Leģends: Diddy rīcība ir apkaunojoša

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Dziedātājs Džons Leģends pirmo reizi publiski komentējis apsūdzības pret repa mākslinieku Šonu “Diddy” Kombsu, ar kuru pērn ierakstīja kopīgu dziesmu.

Džons Leģends: Diddy rīcība ir apkaunojoša...

Leģends sacīja, ka ir šausmās par apsūdzībām, kas izvirzītas pret Diddy. Tāpat viņu ir šokējuši video pierādījumi, kas tika publicēti vēlāk un kuros redzams, kā Diddy 2016. gadā fiziski uzbrūk savai toreizējai draudzenei Kesijai Venturai.

“Tas noteikti ir kaut kas tāds, par ko mums vajadzētu runāt,” uzskata dziedātājs un šova “Balss” tiesnesis.

Kā zināms, pērn Diddy tika apsūdzēts tiesas prāvā par Venturas pakļaušanu attiecībām, kas ietvēra sišanu un izvarošanu. Prasībā apgalvots, ka viņš, "būdams pakļauts nekontrolējamam niknumam", viņu nežēlīgi sitis spārdījis ar kājām. Tajā apgalvots, ka viņš viņu apreibinājis ar narkotikām un piespiedis viņu nodarboties ar seksu ar citiem vīriešiem, kamēr viņš masturbējis un filmējis.

Leģends norāda, ka viņa nostāja ir ticēt sievietēm, kad viņas nāk klajā ar šādām apsūdzībām un pārliecināties, ka “mēs darām visu, ko spējam, lai atbalstītu šīs sievietes.”

Viņš pauda cerību, ka šīs sievietes tiks uzklausītas un saņems atbalstu, lai atkal kļūtu "veselas”.

Tāpat dziedātājs norādīja, ka tas ir apkaunojoši, par ko Diddy ir apsūdzēts. Viņš vēl tikai labāko Venturai un citām sievietēm, kas ziņojušas par Diddy vardarbību pret viņām.