Sabiedrības dāma "selfijus" uzņem pat publiskā tualetē! FOTO
Kima Kardašjana iepozē attēlam tualetē.
Slavenības
2015. gada 4. februāris, 16:29

Sabiedrības dāma "selfijus" uzņem pat publiskā tualetē! FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana-Vesta (34) nekad nepalaidīs garām kādu spoguli un iespēju uztaisīt jaunu “selfiju”. Viņa bildē līdz pat 1200 pašfoto dienā un gatava iepozēt neiedomājamās vietās.

Kima Kardašjana nav spējusi atturēties no jauna „selfija” tapšanas pat publisko tualešu telpā. Protams, gatavo bildi sabiedrības dāma nekavējoties publiskojusi „Instagram” blogā, atrādot 25 miljoniem savu sekotāju. Turklāt viņa atklāti norādījusi, kur tapusi jaunākā bilde.

Jau pavisam drīz – 5. maijā – Kima gatavojas laist klajā 352 lappušu biezu grāmatu „Selfish” („Patmīlīgs”), kurā būs apkopoti viņas „selfiju” tūkstoši, kas uzņemti aizvadīto desmit gadu laikā. „Domāju, ka es neesmu vienīgā tāda – katra meitene fotografē savu dibenu spogulī,” ir pārliecināta Kardašjana. „Tā, ka grāmatā padalīšos ar šādām fotogrāfijām, un apsolu, ka dažas no tām būs ļoti atklātas.”

Kimas apmātību ar sevis fotografēšanu 30 sekunžu garā videoklipā „apspēlējuši” arī telekomunikāciju tīkla „T Mobile” pārstāvji, uzņemot asprātīgu reklāmas rullīti.„Sveiki – es esmu Kima. Ik mēnesi miljoniem neizmantotu gigabaitu nonāk atpakaļ pie bezvadu tehnoloģiju piedāvātājiem. Tas ir traģiski. Jūs varētu tos izmantot, lai redzētu manu grimu, manu tenisa servi, manus ceļojumus un manus tērpus.”

„T Mobile” reklāma ar Kimu Kardašjanu

­


Kasjauns.lv/Foto: Instagram, All Over Press