Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerts 2024. gada 8. martā

2024. gada 8. martā "Arēnā Rīga" izskanēja dziedātāja Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncertturnejas atklāšanas koncerts.

gallery icon
Mūzika
2024. gada 9. marts, 10:10

FOTO: starptautiskajā sieviešu dienā fanus ar sirsnīgu koncertu jūsmina Intars Busulis

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Piektdien, 8. martā, "Arēnā Rīga" izskanēja dziedātāja Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncertturnejas atklāšanas koncerts.

Koncertā tika atskaņotas gan dziesmas no jaunākā albuma “Spēlē savā burvju flautā”, gan klausītājiem jau iemīļoti skaņdarbi. Kā portālam Jauns.lv pauda dziedātāja preses dienests, "Intara Busuļa mūzikas cienītājiem koncertā bija iespēja izjust pilnu emociju gammu, saņemot māksliniekam raksturīgo humora devu, kā arī izjūtot smeldzi, klausoties viņa emocionālās dziesmas".

Koncertā kopā ar Intaru Busuli piedalījās "Abonementa orķestris", kura sastāvā ir Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Vineta Elksne, Karīna Tropa, Kristīne Pastare un Alise Kante. 

"Arēnā Rīga" uz skatuves mūziķiem pievienojās arī pūtēju grupa no Latvijas Radio Bigbenda, stīgu kvartets no "Sinfonietta Rīga", gospeļkoris “GG Choir”, kā arī vienīgais viesis - albuma producents dziedātājs Jānis Aišpurs.

Koncertturneja ar Intara Busuļa koncertiem “Spēlē savā burvju flautā” turpināsies 15. un 16. martā Daugavpilī, 22., 23. 24. martā Cēsīs, 5. un 6. aprīlī Rēzeknē, kā arī 13. un 14. aprīlī Liepājā.

Intara Busuļa albuma un filmas prezentācija

Notikusi Intara Busuļa albuma "Spēlē savā burvju flautā" un filmas "Mans tētis – Intars Busulis" prezentācija.

gallery icon