TV
2024. gada 7. marts, 17:30

Magones un Toļika sāga turpinās. Puisis šovu zvaigzni pamet un melo, ka aizbrauc no valsts

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" veterānes Magones Liedeskalnas un viņas kavaliera Toļika stāsts uzņem jaunus apgriezienus! Toļiks atsūtījis balss ziņu, ka pamet Latviju, lai dotos uz Vāciju peļņā, jo esot steidzami jārisina ātro kredītu slogs.

Taču Magone nav ar pliku roku ņemama -  uzzinājusi, ka Toļiks ir atrodams iepazīšanās platformā, turklāt ar citu vārdu, kopā ar draudzeni Ilvu izveido viltus profilu, uz kura Toļiks ātri vien uzķeras.

Kā izrādās, puisis valsti nav pametis – tā vietā viņš nekautrējas Magones draudzenei sūtīt ziņas ar vēlmi satikties! Magone ir gatava braukt uz Rīgu, lai kopā ar draudzeni Ilvu dotos uz norunāto randiņu, konfrontējot un atmaskojot pielūdzēju.

“Toļiks simbolizē daudzu mūsdienu cilvēku niķus un stiķus. Viņš stāsta pasakas, tizli melo un domā kaut kādas spēles. Tas ir glupi, tas ir nenobrieduša vīrieša nemākulības paraugs, kā sievieti atstāt. Es uzskatu, ka ļoti nesmuki pret mani izturas. Neesmu pelnījusi tādu attieksmi. Lai cilvēks pasaka, kā ir un miers!” tieša ir Magone.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon