Slavenības
2024. gada 21. februāris, 23:15

FOTO: ko Latvijā dara Holivudas aktrise Kristena Stjuarte?

Jauns.lv

Kā liecina soctīklā "Instagram" atrodamā informācija, restorānā "Brandīns" Ikšķilē viesojusies Holivudas aktrise Kristena Stjuarte. Ko viņa dara Latvijā?

"Mūsu ikdiena ir piepildīta ar lielisku ēdienu, taču pats galvenais ir cilvēki, kuri to padara īpašu - gan mūsu izcilie viesmīļi un pavāri, gan viesi! Šodien īpaši priecājāmies, tepat Ikšķilē, uzņemt viesos Holivudas zvaigzni Kristenu Stjuarti," liecina ieraksts pie restorāna "Instagram" profilā ievietotā attēla.

Tikmēr mūziķis Lauris Reiniks, kurš soctīklā "X" izplatījis ziņu par slavenās aktrises ierašanos Latvijā, dalījies arī ar iespējamiem viesošanās iemesliem.

"Nu ok. Meklē filmēšanas vietas filmai "Chronology". Un ir sajūsmā par Latvijas dabu, pludmalēm un mežiem. Nu cerams, ka nofilmēs un mēs arī varēsim priecāties," pauda Reiniks.

Kristena Stjuarte vislabāk pazīstama ar lomu vampīru filmu sērijā "Krēsla". Vēl filmējusies tādās filmās kā "Baiļu istaba", "Zatura. Piedzīvojumi kosmosā", "Sieviešu valstībā", "Vēstneši", "Piedzīvojumu zeme", "The Runaways", "Sniegbaltīte un mednieks" un "Ceļā".

Par lomām viņa saņēmusi vairākas balvas, visvairāk - par Bellas Svonas lomu filmā "Krēsla". 2012. gadā atzīta par vislabāk pelnošāko Holivudas aktrisi.

Kristena Stjuarte pārdod “Krēslas” laikā iegādāto māju Malibu

gallery icon