Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Piebalsojot Medvedevam, juridisko zinātņu doktori, ģenerālis un sanatorijas direktors juridiskajā žurnālā stāsta ... par krievu cīņu ar “reptiloīdiem”
Foto: Shutterstock
Trakā pasaule

Piebalsojot Medvedevam, juridisko zinātņu doktori, ģenerālis un sanatorijas direktors juridiskajā žurnālā stāsta ... par krievu cīņu ar “reptiloīdiem”

Jauns.lv

Sanktpēterburgā izdotajā žurnālā “Juridičeskaja nauka: istorija i sovremennostj” (Juridiskā zinātne: vēsture un mūsdienas) 2023. gada 9. numurā publicēts savdabīgs materiāls, kurš drīzāk iederētos klīniskās psihiatrijas žurnālā.

Piebalsojot Medvedevam, juridisko zinātņu doktori,...

Publicētajā autoru kolektīva rakstā, kur savu artavu devuši Krievijas Federālā drošības dienesta (FDD) ģenerālleitnants, kazaku atamans Igors Mironovs, Pēterburgas Juridiskā institūta galvenais zinātniskais līdzstrādnieks, juridisko zinātņu doktors Mihails Saļņikovs, “Nacionālās drošības” ekspertu centra vadītājs, juridisko zinātņu doktors Nikolajs Ļitvinovs un klīniskās sanatorijas ģenerāldirektors Iļja Harins, uzrakstījuši “pētījumu” par krievu cīņu ar “reptiloīdiem”, kuri simbolizē “kolektīvo Rietumu” mūžseno vēlmi iznīcināt mūsu garīgo kaimiņvalsti.

Sākotnēji autoru skaitā bija norādīts arī Valsts domes deputāts Igors Ananskihs, kurš mēdz izcelties ar savdabīgiem ierosinājumiem ģimeņu lietās, taču vēlāk žurnāls paziņoja, ka tas noticis tehniskas kļūmes rezultātā.

Autori pavēsta, ka uz Zemes pastāv divu veidu cilvēki — “Dieva ļaudis”, kuri rīkojas saskaņā ar augstiem morāles principiem un viņu galvenās vērtības ir miers, ģimene, bērni un radīšana, un tādi, kurus radīja “ar komiskām gēnu tehnoloģijām” un tie vēlas karu, revolūcijas, teroru, pedofiliju, cilvēkēšanu un narkomāniju. Šajā rakstā viņus dēvē par ģenētiski modificētajiem “zvērcilvēkiem” — bioloģisko mākslīgo intelektu. Šādi autori cenšas izskaidrot, kādēļ “kolektīvie Rietumi” tik ļoti neieredz Krieviju. 

Pasaulē pastāv slepenās struktūras, kuras strādā, lai varu uz Zemes nodotu “reptiloīdās kosmiskās civilizācijas pārstāvjiem”. Lai to paveiktu, viņiem nepieciešams iznīcināt krievus un morāli samaitāt viņu sievietes, šajā hibrīdajā karā izmantojot prostitūciju un abortus. Faktiski, Krievijas slāvu iznīcināšana sākusies ar “demokrātiskajām reformām un pārveidojumiem”, kad krievi pārtrauca vairoties. Dzimumaudzināšana un droša seksa propaganda izraisa izvirtību, bet liberālisms “pārvērš cilvēku zvērā, kurš orientēts tikai uz savu pamatinstinktu apmierināšanu. No tiem vispieprasītākais ir sekss.”

Dzimstības samazināšanās un vīriešu īpatsvara krasais kritums nekādi nav saistīts ar “speciālo militāro operāciju”, bet ASV un “kolektīvo Rietumu” izstrādāto krievu iznīcināšanas programmu — tā dēvēto “Dalesa plānu”. Autori iet vēl tālāk — izrādās, slāvus cenšas iznīcināt jau kopš 1147. gada, kad pāvesta Eugenija III garīgais skolotājs Bernārs no Klervo esot formulējis pirmo slāvu genocīda programmu, bet ģimenes iznīcināšanai Rietumeiropa izdomāja "dzimumu līdztiesību", bet ASV organizēja PSRS sabrukumu 1991. gadā, pēc kuras "bijušajās PSRS savienotajās republikās, kuras izveidoja un labiekārtoja tieši krievi, tika veikts krievu iedzīvotāju genocīds", bet pēdējā laikā to sevišķi aktīvi veic "fašistiskais, nacistiskais režīms Ukrainā". 

Jāpiebilst, ka “Dalesa plāns” ir sazvērestību teoriju iemīļotais ASV rīcības plāns pret PSRS, ko piedēvē toreizējam Centrālās izlūkošanas pārvaldes direktoram Alenam Dalesam (1893-1969), lai ar propagandu morāli samaitātu un sanaidotu PSRS iedzīvotājus un šādi veicinātu tās sabrukumu. Plāna oriģināls angļu valodā tā arī nekad netika uzrādīts, taču tā “krievvalodīgā versija” kopš deviņdesmitajiem gadiem pastāvīgi klejo visdažādākos Krievijas izdevumos reizēm kopā ar “Cionas gudro protokoliem”. 2016. gada 30. novembrī Krievijā “Dalesa plānu” iekļāva federālajā ekstrēmistisko materiālu sarakstā, bet vēl 2020. gadā Krievijas pārstāvis Eiropas Savienībā Vladimirs Čižovs to uzdeva par reāli pastāvējušu dokumentu.

Šovasar Krievijas eksprezidents Dmitrijs Medvedevs, kurš aizvien vairāk izceļas ar savdabīgiem domu plūdumiem, rietumvalstu vadītājus nolamāja par “reptiloīdiem”. “Ha, palūkojieties viņu sejās! Šīs biosubstances ir dzīvas! Tās ir starp mums! Un šie reptiloīdi acīmredzami nav cilvēki,” viņš ierastajā diplomātiskajā stilā rakstīja savā “Telegram” kanālā, raksturojot ASV prezidentu Džo Baidenu, Vācijas kancleru Olafu Šolcu, Francijas prezidentu Emanuelu Makronu un citus līderus.

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par “Patiesība par meliem” saturu atbild Izdevniecība "Rīgas Viļņi".