foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
"Mani brīdināja par karjeras beigām," - Anna Heteveja pastāsta par bailēm no vecuma
Anna Heteveja šā gada 6. novembrī.
Slavenības
2023. gada 15. novembris, 06:59

"Mani brīdināja par karjeras beigām," - Anna Heteveja pastāsta par bailēm no vecuma

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Anna Heteveja jau kopš paša karjeras sākuma baidījusies, ka, pārkāpusi 30 gadu slieksni, kļūs aizvien mazāk pieprasīta Holivudā. Tomēr tagad Anna savu viedokli ir mainījusi un uzskata, ka mūsdienās sievietēm Holivudā ir dotas lielākas iespējas.

Anna Heteveja ir filmējusies desmitiem veiksmīgu kinolenšu, kā arī ieguvusi “Oskara” un “Zelta globusa” balvas. Tomēr aktrise atzīst, ka to neuzskata par rādītāju, kas ļaus piedalīties katrā jaunā Holivudas projektā. Filmas “Sātans Prada brunčos” zvaigzne atzinusi, ka viņas prātu aizvien nodarbina bailes, kas izveidojušās karjeras pirmsākumā.

foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Anna Heteveja 2023. gada februārī.

Hetevejas izteikusies, ka jau kopš 16 gadu vecuma viņa dzīvojusi ar pārliecību, ka Holivudā sievietes pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas zaudē darba iespējas.

Anna, kura 12. novembrī nosvinējusi savu 41. dzimšanas dienu, uzskata, ka mūsdienās situācija ir mainījusies uz labo pusi, un tagad aktrisēm ir iespējas ilgāk parādīties uz ekrāna. “Kad sāku strādāt šajā nozarē vēl būdama bērns, mani brīdināja, ka mana karjera sabruks 35 gadu vecumā. Un es zinu, ka ar to saskaras daudzas sievietes. Pa šiem gadiem ir notikušas izmaiņas, un aizvien vairāk sieviešu savā dzīvē dziļi integrē karjeru, kas, manuprāt, ir fantastiski,” atzinusi Heteveja.

Anna Heteveja, apmeklējot „Met Gala” kostīmu balli. 2013. gads

gallery icon

Holivudas zvaigzne paziņojusi, ka šobrīd industrijā ir “daudz ar ko lepoties, bet arī daudz kas vēl jālabo”, kad runa ir par vienlīdzību uz ekrāna. Tajā pašā laikā Heteveja izvirza sev jaunus kino mērķus. “Es vienmēr esmu bijusi ļoti ambiciozs cilvēks. Man ir mērķi, ir sapņi. Tie daudz neatšķiras no tiem, kādi bija, kad biju jaunāka, bet es joprojām tiecos pēc tiem,” paskaidrojusi Anna.

Apprecējusies aktrise Anna Heteveja

gallery icon

Aktrise veiksmīgi apvieno karjeru un ģimeni. Viņa ir laimīga laulībā ar juvelieri un aktieri Ādamu Šulmanu. Laulātajiem ir divi dēli. Jaunā māmiņa cenšas pasargāt privāto dzīvi no sabiedrības uzmanības. “Manai ģimenei ir vajadzības, un viena no bērnu vajadzībām ir, lai viņi paši varētu noteikt savu dzīvi. Man pat prātā nenāk saistīt šos divus jēdzienus, ja nu vienīgi aiz pateicības, ka tik lieliski viens otram kalpo. Bet tie kalpo viens otram caur mani, nevis caur telpu, kas ir ārpus manis,” aktrises teikto citē portāls net-a-porter.com.

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja Havaju salās

Aktrise Anna Heteveja svētku brīvdienas pavadījusi kopā ar vīru Adamu Šulmanu, atpūšoties Havaju salās. Jau 2016. gada pavasarī pasaulē jānāk ...

gallery icon