foto: Kadrs no seriāla
Cīņa ar alkoholismu un lieko svaru: kā tagad izskatās Gabrielas meita no seriāla "Bīstamās mājsaimnieces"
Eva Longorija un Medisone De La Garza.
Slavenības
2023. gada 14. novembris, 20:59

Cīņa ar alkoholismu un lieko svaru: kā tagad izskatās Gabrielas meita no seriāla "Bīstamās mājsaimnieces"

Jauns.lv

Medisone De La Garza ir amerikāņu aktrise, kura atpazīstamību iemantoja ar Gabrielas Solisas un Karlosa Solisa meitas Huanitas lomu seriālā "Bīstamās mājsaimnieces". Liekā svara dēļ viņa saskārusies ar asu kritiku, ko ar grūtībām pārdzīvojusi.

2008. gadā, kad seriāls tikko sākās, Medisonai bija tikai 6 gadi, bet šī gada decembrī viņai apritēs jau 22 gadi. Soctīklā "Instagram" Medisonai De La Garzai seko 465 000 cilvēku - meitene veido košu meikapu, bet ar apģērbu viņa uzsver savas kuplās formas.

Šķiet, ka šobrīd aktrise dzīvo harmonijā ar sevi, taču seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" filmēšanas laikā viss nebija kārtībā - viņa tika kritizēta no skatītāju puses liekā svara dēļ. Uz šī fona Medisone jau 7 gadu vecumā sevi mērdēja badā, kas noveda pie uzvedības traucējumiem, psiholoģiskām problēmām un turpmāk arī pie alkoholisma.

Madisone naktīs lasīja "YouTube" komentārus, turklāt viņai nācās datoru slēpt no vecākiem, jo viņai nebija ļauts to lietot bez uzraudzības. "Es vienkārši tērēju nenormālu laika daudzumu, lasot šos komentārus, un gandrīz visi tie bija vienkārši briesmīgi. "Neglīta, trekna govs, ceru, ka tev būs vēzis un tu nomirsi, jo tu esi ļoti resna." Viņi runāja tā, it kā gribētu, lai es mirstu izskata dēļ. Tas bija briesmīgi. Un tas notika, kad man bija septiņi astoņi gadi," stāstīja De La Garza.

Šādu komentāru dēļ Medisone arī sāka badoties. Meitenes vecāki ne par ko nenojauta, jo viņa visu rūpīgi slēpa. "Es izmetu ēdienu, bet viņiem teicu, ka esmu apēdusi. Pārsvarā tas viss notika skolā, kur vecāki nevarēja mani kontrolēt."

19 gadu vecumā aktrise spējusi pārvarēt ēšanas traucējumus, bet pēc tam atteikusies no alkohola.

Šobrīd De La Garza mācās par scenāristu un režisori, bet kino viņai bijušas tikai epizodiskas lomas.