Trakā pasaule
2023. gada 24. oktobris, 15:19

VIDEO: šovu zvaigzne Magone ar burvestībām lūdz Visuma palīdzību vīrieša meklējumos

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene, nespējot samierināties, ka viņas dzīvē nav mīlestības, lietā liek attīrīšanās un vārdu pieburšanas maģisko spēku. Nakts melnumā un sveču gaismā rituāls kopā ar draudzeni Daci kļūst tik emocionāls, ka vakars ietērpjas arī asaru noskaņās.

Pēc neveiksmīgās randiņu pieredzes Magone tomēr ir gatava no jauna meklēt mīlestību - nu izmantojot pieburšanas metodes. Viņa uzskata, ka mīļotais nav no Latvijas, jo sajūt ārzemnieka klātbūtni.

“Abstrakti domājot, viņš nav tik tuvu, es nesajūtu to pulsu, siltumu, ne vēsumu, to nevajag just, manā gadījumā vajag just karstumu, tirpiņas. Viņš te nav, viņš ir tālāk! Latvija ir mana telpa, kurā es dzīvoju, viņš ir ārpus manas telpas," uzskata Magone.

Rituāla laikā viņa atzīst, ka šī metode nav tam, lai atrastu savu otru pusi, bet gan lai atbrīvotos no citu cilvēku ļaunuma. Magonei šķiet, ka viņai ir uzlikta ļauna acs, jo daudzi viņu skauž un neieredz: "Tā nav nekāda pieburšana, tas ir jāsaprot. Es nevienu konkrētu cilvēku neburu."

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon