foto: Instagram
38 gadu vecumā mirusi populāra "Playboy" modele
Modele Tamija Brauna.
Trakā pasaule
2023. gada 19. oktobris, 22:15

38 gadu vecumā mirusi populāra "Playboy" modele

Jauns.lv

No dzīves aizgājusi britu aktrise un dejotāja Tabija Brauna. Pēdējo reizi ziņas par sevi devusi sešas nedēļas pirms savas nāves.

Par 38 gadus vecās modeles nāvi kļuvis zināms no viņas bijušā menedžera. Tabijas pēkšņās nāves iemesli pagaidām nav zināmi.

Pēdējo reizi zvaigzne sociālajos tīklos parādījās pirms sešām nedēļām. Viņa dalījās stāstos par nodarbībām sporta zālē un atpūtu kūrortos.

Fotomodeles draugi ir šokā par notikušo traģēdiju. "Mana sirds ir salauzta," rakstīja britu televīzijas raidījumu vadītājs Džejs Morgans. "Kāda tu biji gaiša. Tava āriene atbilda iekšējam stāvoklim, tikpat skaista. Es tiešām esmu satriekta un noskumusi par tavu aiziešanu. Atdusies mierā," piebilda dziedātāja "NayNay".

Tabija dzimusi Londonas dienvidu rajonā. Viņa piedalījās daudzās filmēšanās. Brauna bijusi "Playboy" modele. Viņa filmējusies arī repera "Snoop Dogg" un Dizija Raskāla mūzikas videoklipos un piedalījusies realitātes šovā "Vecpuisis".

Meitenei bijuši vairāki spilgti romāni ar slavenībām. 2011. gadā fotomodele sāka tikties ar Itālijas futbolistu Mario Balotelli. Pāra attiecības ilga septiņus mēnešus un beidzās, kad Brauna bija nogurusi no mīļotā ballītēm ar citām sievietēm.

2016. gadā Tabija satuvinājās ar futbola kluba "Chelsea" spēlētāju Rahimu Stērlingu.