TV
2023. gada 11. oktobris, 16:44

VIDEO: Elīna Didrihsone stāsta, ka dēlu Ventspilī dzemdējusi savas atpazīstamības dēļ

Jauns.lv

Digitālā satura radītāja Katrīne Vasiļevska un uzņēmēja Elīna Didrihsone šova "Slavenības. Bez filtra" ietvaros atbraukušas uz Ventspili, kur Elīna laida pasaulē savu dēlu Džeisonu. Sarunas laikā viņa Katrīnei atklāj iemeslu, kāpēc savām pirmajām dzemdībām izvēlējas Ventspili, nevis galvaspilsētu Rīgu.

Viens no iemesliem, kāpēc uzņēmēja izvēlējusies mērot tālo ceļu uz Ventspili, lai tur dzemdētu savu pirmdzimto, bijusi viņas atpazīstamība. Elīna vēlējusies slimnīcu, kurā viņu neviens nezina.

“Es gribēju vecmāti, kura mani nezina un viņai ir laba pieredze. Rīgas Dzemdību namu uzreiz izslēdzu no saraksta, jo tur ir ļoti daudz cilvēku. Man tomēr gribējās to opciju, ka mani neviens nezina, neredz ne medmāsiņas, ne apkalpojošais personāls!” saka Elīna.

Pirms dzemdībām Elīna vēlējās ar savu vecmāti aprunāties un satikties. Pēc šīs tikšanās topošo māmiņu iepriecinājis fakts, ka medicīnas personāls viņu nezināja, par ko liecinājusi saruna: "Es jutu, ka viņa mani nezina, jo viņa runāja tik vēsi. Jo parasti ir tā - ja cilvēks tevi atpazīst, tad viņš izrāda kādas emocijas, bet šeit man likās ļoti vēsa un stingra. Tāpēc es gribēju dzemdēt Ventspilī!”

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon