Slavenības
2023. gada 5. oktobris, 16:40

Princese Ketrīna parāda savu rokrakstu, rakstot vēstījumu ukraiņiem

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna trešdien uzrakstīja vēstījumu uz kastēm, kas paredzētas ukraiņiem, kuriem kara skartajā zemē nepieciešama palīdzība.

Fotogrāfijās, kas izplatītas pēc Keitas Midltones vizītes labdarības organizācijā “Vsi Razom”, kas transportē saziedotās mantas uz Ukrainu, redzams, kā Velsas princese uz vienas no kastēm uzraksta vēstījumu.

Princese Ketrīna viesojas organizācijā “Vsi Razom”, kas sniedz atbalstu Ukrainai

gallery icon
35

“Mēs visi domājam par jums,” teikts vēstījumā, ko uzrakstījusi prinča Viljama sieva.

Šīs fotogrāfijas publiskotas arī princeses oficiālajā “Instagram” kontā un tās papildina paskaidrojums: ““Vsi Razom” ukraiņu valodā nozīmē “Visi kopā”, un “Vsi Razom” Kopienas centrs Braknelā atbilst savam nosaukumam.”

Turpinājumā teikts: “Centrs veic apbrīnojamu darbu, lai palīdzētu ukraiņiem iejusties dzīvē Apvienotajā Karalistē ar ziedojumiem, garīgās veselības atbalstu un pat mākslas un amatniecības nodarbībām bērniem.”

“Vsi Razom” Kopienas centrs ir divu vietējo sieviešu – Ešlijas Tūmijas un Natālijas Vilas – realizēts projekts. Sākoties karam Ukrainā abas sievietes nodibināja šo organizāciju, kas palīdz saziedotās lietas nogādāt Ukrainā.

Kad ukraiņi sāka ierasties šajā rajonā, viņi vēlējās rast veidu, kā turpināt atbalstu, kā arī palīdzēt vietējai sabiedrībai kopumā.