"Ļaudīm mute paliek vaļā, kad pasaku, cik man gadu!" — brazīliešu modelis "uzspridzina" soctīklus
Brazīliešu pensionārs Nils Marino (ekrānuzņēmums no "Instagram")
Slavenības
2023. gada 18. septembris, 07:17

"Ļaudīm mute paliek vaļā, kad pasaku, cik man gadu!" — brazīliešu modelis "uzspridzina" soctīklus

Jauns.lv

Sociālajos tīklos par virālu kļuvis kāda brazīlieša publicētais video ar komentāru, ka viņš ir saņēmis apliecību, kas viņam kā pensionāram ļauj novietot automašīnu stāvvietā bez maksas. “Vai jūs izmantojat sirmgalvjiem paredzētās priekšrocības? Loģiski! 60 gadu,” vēsta uzraksts. Kas tur tāds īpašs, varētu vaicāt. Lieta tāda, ka redzamais cilvēks galīgi neizskatās pēc pensionāra.

Modelim Nilam Marino no Santakatarinas štata Florjanopolisas tiešām šā gada augustā apritēja 60 gadi, taču viņa izskats pārsteidzis soctīklu lietotājus. Par spīti sirmajiem matiem, viņa sejā praktiski nav grumbu, bet sejas vaibsti un figūra vairāk atbilstu par pāris gadu desmitiem jaunākam cilvēkam.

“Sešdesmit! Dzīves labā lieta ir pieņemt visus posmus, ciklus, priekus un bēdas. Vēlos izbaudīt savu vecumu, iemācoties dzīvot vieglu un vienkāršu dzīvi, taču ar lieliem sapņiem. Bet sapņi piepildās atbilstoši mūsu ticības spēkam,” dzimšanas dienā viņš ierakstīja savā kontā.

“Brīnišķīgi redzēt kādu 60 gadu vecumā, kurš izskatās pēc trīsdesmitgadnieka,” atzinīgi novērtēja kāds komentētājs. “Jēziņ, viņam ir 60, bet izskatās kā 20. Man ir 32, bet izskatos kā 86. Ar šo pasauli kaut kas nav kārtībā,” paironizēja kāds cits.

Kāds ir Marino jauneklīgā izskata noslēpums? “Piecreiz nedēļā mājās veicu pietupienus, piecas reizes pa 100. Pēcpusdienā piecas reizes nedēļā arī nodarbojos ar spēka vingrinājumiem. Katru dienu dodos pastaigā vai braucu ar velosipēdu.” Un vēl — neuztvert dzīvi pārāk nopietni, stingri ievērot vingrošanas un uztura režīmus, kā arī būt ar atvērtu dvēseli.