Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

Slavenības
2023. gada 2. septembrī, 06:31

Samanta Tīna paziņo, ka ir saderinājusies

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna sava talanta cienītājus, fanus un draugus pārsteigusi ar negaidītu, bet priecīgu vēsti - viņa soctīklos izziņojusi, ka 30. augustā ir saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti.

Samanta Tīna paziņo, ka ir saderinājusies...

Samanta, viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", šopavasar atklāja, ka ar savu tagadējo draugu - nu jau līgavaini - ir iepazinusies attālināti.

„Šobrīd es esmu aizņemta dāma. Katru dienu mācos teikt paldies un redzēt rūpes,” teica dziedātāja, izstāstot, ka ar jauno mīļoto viņa iepazinusies aizvadītā gada rudenī pirms sava ceļojuma uz Indiju. Turklāt iepazīšanās notikusi, sarakstoties internetā, bet pirmo reizi abi satikušies Samantas koncertā.

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

„Viņš saka, ka jau esmu mīļa, bet tagad esmu vēl mīļāka. Un visu cieņu viņam par laišanu prom, jo tu jau nezini, kas tur atbrauks mājās,” par attiecībām saka Samanta, piebilstot, ka viņai ir svarīgs laiks sev, un ir priecīga, ka mīļotais to viņai sniedz, lutina viņu un par viņu rūpējas: „Dzīve mani ir savedusi kopā ar brīnišķīgu cilvēku, kurš man ļauj mācīties lietas, kuras man jau sen vajadzēja iemācīties.”

Tiesa gan, kas ir šis kavalieris, to Samanta neatklāj, jo vēlas savas attiecības sargāt un nevēlas padarīt publiskas. „Mīlestība mīl klusumu,” tā uzsver mūziķe, vien paskaidrojot, ka viņas draugs nav no mākslinieku aprindām.

Daloties savā "Instagram" profilā ar šo priecīgo vēsti, viņa izvēlējusies sava mīļotā cilvēka vārdu paturēt noslēpumā. Simtiem dziedātājas talanta cienītāju, fanu un draugu sveic Samantu ar šo skaisto dzīves notikumu.

Piemēram, dziedātāja Anita Intaite, apsveicot Samantu, raksta: “Stiprām, jaudīgām sievietēm ir grūti atrast līdzvērtīgu partneri. Esmu tik priecīga par tevi, ka esi atradusi savējo un viņš tevi! Daudz laimes un stipru mīlestību jums.” Starp sveicējiem ir arī ļaudis, kas tāpat kā Samanta, ir aizrāvušies ar indiešu garīgo filozofiju. Tajā skaitā arī juriste Sandra Sondore-Kukule, kas, piemēram, Samantu sveikusi ar krišnaītu mīlestības dziesmas vārdiem.