Slavenības
2023. gada 9. augusts, 07:00

Bārbijmānija! Kanādas premjers dodas uz kino, ģērbies rozā

Jauns.lv

Nesen uz lielajiem ekrāniem iznākusī filma “Bārbija” sasniedz arvien jaunus kases rekordus, un daudzi slaveni cilvēki klātienē dodas uz kinoteātriem, lai novērtētu šo filmu. Malā nepalika arī Kanādas premjerministrs Džastins Trudo.

Pavisam nesen Kanādas premjerministrs Džastins Trudo paziņoja, ka šķiras no sievas Sofijas Greguāras-Trudo, ar kuru laulībā nodzīvoti 18 gadi. Pārim ir trīs kopīgi bērni: dēli Ksavjērs un Adrians, un meita Ella Greisa.

Rīgā viesojas Kanādas premjers Džastins Trudo

gallery icon

Kopā ar 15 gadus veco dēlu Ksavjēru Džastins bija nolēmis doties uz kinoteātri, lai noskatītos jauno filmu “Bārbija”. Savā “Instagram” kontā Kanādas premjerministrs publiskojis fotogrāfiju, kurā viņš un viņa vecākais dēls pozē pie filmas reklāmas plakāta, turklāt apģērbušies viņi ir atbilstoši attēlā redzamajam: pats Trudo bija tērpies maigi rozā sporta jakā ar kapuci, bet viņa dēls – fuksiju rozā T-kreklā.

Izskatīgais Kanādas premjers Džastins Trudo

Izskatīgais Kanādas premjers Džastins Trudo un viņa sieva Sofija.

gallery icon

“Mēs esam Bārbijas komanda,” politiķis parakstījis attēlu, kurā redzams kopā ar dēlu Ksavjēru.

Kanādas premjerministrs Džastins Trudo Halovīnā iejūtas Supermena tēlā

gallery icon

Pirmdien kļuvis zināms, ka filma “Bārbija” uz doto brīdi visā pasaulē ir nopelnījusi vairāk nekā miljardu dolāru – 459 miljonus dolāru Ziemeļamerikā un 572 miljonus dolāru ārvalstīs. Tādējādi Grēta Gerviga kļuvusi par vēsturē pirmo sievieti režisori, kura viena pati uzņēmusi filmu, kuras kases ieņēmumi pārsnieguši tik iespaidīgu summu.

Filma "Bārbija"

Dzīvot Bārbijas zemē nozīmē būt ideālai būtnei ideālā vietā. Ja vien jums nav pilnīga eksistenciāla krīze. Vai arī tu esi ...

gallery icon

No bārbiju rozā līdz vēsi rozā fuksijai - pasauli pārņem rozā stila trakums

gallery icon

Vācija lepojas ar lielāko bārbiju kolekciju pasaulē

Laikā, kad uz kinoekrāniem iznākusi filma “Bārbija”, “Deutsche Welle” vēsta par pasaulē lielāko bārbiju kolekciju – tā atrodas Diseldorfā Vācijā. ...

gallery icon