Slavenības
2023. gada 27. jūlijs, 16:16

Gundega Skudriņa šķīrusies no vīra. Bet par pārmaiņām dzīvē runāja jau pavasarī. VIDEO

Jauns.lv

Pasākumu organizatore Gundega Skudriņa, kas, kā izrādās, ir šķīrusies no vīra uzņēmēja Gundara Skudriņa, par pārmaiņām savā dzīvē likusi noprast jau pavasarī.

Šomēnes žurnālā "Santa" lasāmā intervijā Skudriņa atklājusi, ka ir šķīrusies no vīra. Un jau pirms kāda laika, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", Gundega atklāja, ka savā dzīvē ir nemitīgā pārmaiņu procesā. Šobrīd viņas prioritātes esot karjera, jo bērni ir izaudzināti un atliek vairāk laika savu mērķu sasniegšanai. Jau pavasarī bija jūtams, ka viņas laulību dzīvē gaidāmas pārmaiņas.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
"Jūtu, ka tā vajag. Tas vairāk ir mans lēmums," par šķiršanos no vīra saka Gundega.

Komentējot savas attiecības ar vīru šī gada pavasarī, viņa ieskicēja pārmaiņas, taču neviens nebija domājis, ka Gundega runāja par šķiršanos: "Mūsu attiecību modelis mainās un nestāv uz vietas. Es šobrīd esmu lielā karjeras profesionālajā posmā un attīstībā, kurā es diezgan daudz veltu sevi tam.”

Gundega Skudriņa svin dzimšanas dienu 2021. gada vasarā

Kā 2021. gada vasarā dzimšanas dienu svinēja Gundega Skudriņa.

gallery icon

Jautāta, vai draugi šādā dzīves posmā mainās, Gundega ar asarām acīs atzīst: "Es nevarētu teikt, ka man ir šausmīgi daudz draugu. Jā, es esmu sabiedriska un enerģiska, man ir daudz paziņu, cilvēki, kurus es zinu un kuri mani atbalsta, bet tādi draugi, man ir viens noteikts loks jau gadiem."

Nepieradinātā naktsmītne "Dabas galerija" - Gundegas Skudriņas komandas radītais projekts pie Gulbja ezera Kuldīgas novadā

gallery icon