foto: instagram.com/annasedokova/
"Es zinu tikai labāko tevī" - spītējot runām par šķiršanos, Anna Sedokova kaislīgi sveic vīru Jāni Timmu dzimšanas dienā
Anna Sedokova ar vīru Jāni Timmu.
Slavenības
2023. gada 4. jūlijs, 16:25

"Es zinu tikai labāko tevī" - spītējot runām par šķiršanos, Anna Sedokova kaislīgi sveic vīru Jāni Timmu dzimšanas dienā

Jauns.lv

Dziedātāja Anna Sedokova sveikusi savu dzīvesbiedru Jāni Timmu 31 gadu jubilejā, par spīti baumām par šķiršanos. Izpildītāja mīļotajam veltījusi emocionālu ierakstu sociālajos tīklos.

Latvijas basketbolistam 2. jūlijā apritēja 31 gads. Anna vīru personīgajos svētkos apsveica nedaudz ar nokavēšanos. Bijusī grupas "VIA gra" soliste publiskojusi kaislīgu video ar Jāni.

Filmēšana notika baseinā. Sedokova bija tērpusies kafijkrāsas bikini un atstājusi izlaistus matus. 40 gadus vecā skatuves māksliniece piepeldēja pie mīļotā un cieši apskāva viņu.

Timma aplika roku sievai ap vidukli un pacēla viņu sev virs galvas. Video noslēdzās ar kaislīgiem apskāvieniem un laulāto skūpstiem.

Anna emocionāli uzrunāja vīru. "Daudz laimes dzimšanas dienā, mana mīlestība Jānis Timma. Es zinu tikai labāko tevī," atzina Sedokova.

Popzvaigznes fani bija sajūsmā par romantiskajiem kadriem. "Cik skaisti!"; "Kāds pāris! daudz laimes dzimšanas dienā, Jāni"; "Forši" - izteicās lietotāji.

Dziedātāja ar Jāni ASV atkalapvienojās pirms trim nedēļām. Pirms Annas ierašanās starp laulātajiem izcēlās skandāls.

Sportistam nepatika, ka popzvaigzne vētraini līksmoja smalkās ballītēs Maskavā. Timma bija greizsirdīgs uz sievu un sociālajos tīklos izteica savu sašutumu. Sedokovai pēc atgriešanās ASV konfliktu izdevies izlīdzināt.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon