"Latvijas sirdsdziesmas" uzvarētājas Ievas Sutugovas dzīvē krasas pārmaiņas
Slavenības
2023. gada 25. jūnijs, 07:15

"Latvijas sirdsdziesmas" uzvarētājas Ievas Sutugovas dzīvē krasas pārmaiņas

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kopš dziedātāja Ieva Sutugova  kļuvusi par māmiņu, viņas dzīve ir strauji mainījusies. “Ir sajūta, ka manā galvā ir menedžmenta kantoris,” atzīst viņa.

Ievas Sutugovas atvasei Austrim ir septiņi mēneši.

foto: no privātā arhīva
Ievas Sutugovas atvasei Austrim ir septiņi mēneši.

Dziedātājas vasara esot jau saplānota, un darāmā esot gana. “Ir sajūta, ka manā galvā ir menedžmenta kantoris, tabulas ar laika plānošanu un gar acīm griežas kaut kādas matemātiskas formulas. Studijas Latvijas Universitātē, koncerti, mēģinājumi, mani vokālie ansambļi… Tam visam rūpīgi cenšos atrast vietu prioritārā secībā. Un vēl jau vēlos, lai māja ir tīra, lai siltas pusdienas galdā un pankūkas pagatavot svētdienās… Tad vēl gribas arī uz laukiem aizbraukt, pašai atpūsties, puiku uz peldēšanu aizvest,” par savām vēlmēm prāto dziedātāja. Tomēr Ieva savā aizņemtībā nav zaudējusi optimismu un atzīst, ka līdz šim ar iecerētiem pienākumiem tiekot galā lieliski. “Varu izstāstīt noslēpumu! To visu var paveikt, ja labi grib! Protams, kopš esmu māmiņa, ir mainījušās manas prioritātes,” nosaka viņa.

Par savu privāto dzīvi un attiecību statusu mūziķe runā nelabprāt, taču, kā zināms, 2014. gadā Ieva un Jānis Miltiņi apprecējās, bet četrus gadus vēlāk viņu laulība izjuka. Abi gan turpināja kopā uzstāties, labas attiecības tika saglabātas, un tās vainagojušās ar pēcnācēju, kam dots vārds Austris.

"Latvijas sirdsdziesma 2023" fināls

2023. gada 17. jūnijā Lielvārdē, Rembates parkā, notika TV raidījuma "Latvijas sirdsdziesma" fināls.

gallery icon