foto: Instagram
Britnija Spīrsa piespiesta šķirties no dēliem
Britnija Spīrsa ar dēliem.
Slavenības
2023. gada 3. jūnijs, 06:16

Britnija Spīrsa piespiesta šķirties no dēliem

Jauns.lv

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes bijušais vīrs Kevins Federlains pieprasījis Britnijai Spīrsai dot atļauju, lai dēli kopā ar viņu varētu pārcelties uz dzīvi Havaju salās. Taču dziedātāja nav steigusies parakstīt dokumentus un dot savu piekrišanu.

Rietumu plašsaziņas līdzekļi vēstīja, ka Britnijas Spīrsas bijušais vīrs Kevins Federlains bijis gatavs iesūdzēt dziedātāju tiesā, ja viņa neļautu vest dēlus uz Havaju salām. Pati māksliniece dēlus neesot redzējusi jau aptuveni gadu, pastāstījuši Federlaina pārstāvji.

Informācija vēsta, ka Spīrsas bijušais vīrs pārcelšanos ieplānojis 1. augustā. Viņa dzīvesbiedre Viktorija Prinsa jau saņēmusi darba piedāvājumu vietējās universitātes Sporta fakultātē.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Drīz vien Federlaina advokāts paziņojis, ka viņa klienta dēli tomēr pārcelsies uz Havaju salām kopā ar tēvu. "E! Online" citē advokāta teikto, norādot, ka Spīrsa devusi piekrišanu, ka 17 gadu vecais Šons Prestons un 16 gadu vecais Džeidens Džeimss dzīvos kopā ar Federlainu un audžumāti Viktoriju Prinsu Havaju salās.

foto: John Salangsang/Shutterstock for W Hotels/ Vida Press
Kevins Federlains šā gada sākumā.

Advokāts norādījis, ka Federlains esot “apmierināts” par Spīrsas doto piekrišanu un “degot vēlmē” pārcelties uz jauno dzīvesvietu. “Lai gan Kevinam ir vienpersoniska aizbildniecība pār dēliem, likums joprojām pieprasa, lai viņš saņemtu bērnu mātes piekrišanu,” paskaidrojis advokāts.

Kevins Federlains gaida sesto bērnu 2014. gadā

gallery icon