foto: Jauns.lv/Mārtiņš Ziders.
FOTO: ar dzirkstošiem dzērieniem un neslēptiem smaidiem glamūrīgo ballīšu baudītāji priecājas par Andrejostas kvartāla atklāšanu
Pasākuma viesi baudīja silto novakari.
Trakā pasaule
2023. gada 13. maijs, 00:36

FOTO: ar dzirkstošiem dzērieniem un neslēptiem smaidiem glamūrīgo ballīšu baudītāji priecājas par Andrejostas kvartāla atklāšanu

Jauns.lv

Piektdienas, 12. maija, Andrejostā uz Andrejostas kvartāla atklāšanu jeb AOK “Grand Opening”  pasākumu bija sapulcējies prāvs ļaužu pulks, kas priecājās par silto novakari, dzirkstošiem dzērieniem, AOK sarūpētajiem pārsteigumiem.

AOK “Grand Opening”  organizatori ielūgumos bija norādījuši, ka pasākuma viesi tiek gaidīti baltās drānās, tāpēc pasākuma viesu pulks, tērpies baltā, uz Daugavas zilo ūdeņu un vakarīgās debess fona izskatījās nudien gaisīgi un bezrūpīgi.

Vakara gaitā ļaudis atraisījās un, iestājoties krēslai, viesu sejas jau rotāja aizvien bezrūpīgāki smaidi un dzirkstošāki acu skatieni.

AOK “Grand Opening” viesus bija pievilinājuši, solot augstvērtīgus muzikālos uzdevumus. “Pirmo reizi Latvijā uz skatuves kāps pieredzējušais un pasaulē atzītais DJ producentu duets no Holandes – “Chocolate Puma”. Puišu duets ir house mūzikas leģendas, kas ir veiksmīgi bijuši arī “US Dance Chart” kā arī “UK Singles Chart” ar saviem labi zināmajiem hitiem. Zki & Dobre ir izdevuši dziesmas ar plaši pazīstamiem vārdiem kā Calvin Harris, Oliver Heldens un citi,” vēstīja organizatori, “Mēs ticam, ka tā tiešām būs neaizmirstama pieredze!”

Andrejostas kvartāla "Grand Opening"

Piektdienas, 12. maija, Andrejostā uz Andrejostas kvartāla atklāšanu jeb AOK “Grand Opening” pasākumu bija sapulcējies prāvs ļaužu pulks, kas ...

gallery icon

Tāpat tika piedāvāts muzikālais duets “ELPO”, kas sastāv no Londonā dzīvojošās latviešu dziedātājas Amandas Bašmakovas un latviešu mūzikas producenta un dīdžeja Makree (Mārtiņš Makreckis). “ELPO” 2023. gada janvārī izdeva savu debijas singlu “Ar tevi būt”, kas tika papildināts ar trim remiksiem no latviešu mūzikas producentiem Rexton, NF3 un dīdžejmeitenes Hello Critt.