foto: instagram.com/annasedokova/
"Man bija kauns gadus desmit par šo rīcību" - Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova atceras neveiksmīgu seksu
Anna Sedokova.
Slavenības
2023. gada 8. maijs, 12:04

"Man bija kauns gadus desmit par šo rīcību" - Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova atceras neveiksmīgu seksu

Jauns.lv

Anna Sedokova parādījās televīzijas ekrānos 2000. gadu sākumā - dziedātāja kļuva par dalībnieci vienā no atklātākajām šovbiznesa grupām "VIA Gra". Kopš tā laika Krievijā viņa tiek uzskatīta par sekssimbolu.

Tomēr personīgajā dzīvē dziedātājai viss nebija tik gludi, kā gribētos. Par spīti efektīvajam izskatam, gultā ar pretējo dzimumu viņai veicās ne vienmēr. Anna atcerējās, kā pirms daudziem gadiem tikusies ar kādu jaunieti. Puisis izrādījās ļoti romantisks. Savukārt, kad TV ekrānu zvaigzne beidzot izšķīrās pāriet uz tuvāku kontaktu, attiecības izjuka, raksta "StarHit".

"Mēs mīlējamies. Pēkšņi viņš sāk, kad beidz, tik skaļi kliegt. Es iesmējos. Briesmīgi... viss. Es savācu mantas un aizgāju uzreiz. Sapratusi, ka šajās attiecībās vairs nav turpinājuma," sarunā ar Azamatu Musagalijevu raidījumā "Es sevi pazīstu" atklāja dziedātāja.

Māksliniece atzīst: viņu daudzus gadus mocīja sirdsapziņa. Sedokova pārdzīvo, ka varējusi morāli traumēt jaunieti ar savu negaidīto reakciju. Lai nu kā, kopš tā brīža puisis viņai nekad nav rakstījis.

"Man bija kauns gadus 10 par to, ka es to izdarīju. Man ir bijušas attiecības pietiekami sen ar šo puisi un viņš ir bijis nenormāli rūpīgs, inteliģents, ļoti gudrs," atceras bijusī "VIA Gra" soliste.

Jāatzīmē, ka viņas partneres no populāras grupas bija atraisītākas. 40 gadus vecā dziedātāja pastāstīja par dīvaino starpgadījumu, kas noticis viesizrādēs. Annai nācās dalīt viesnīcas numuru ar kādu no "VIA Gra" solistēm. Reiz, kad Sedokova atpūtās pēc smaga koncerta, istabā parādījās kaila kolēģe kopā dziedātāju Vitāliju Gračovu, kurš arī bijis bez apģērba.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon