Kaķi ilgstoši apzog kaimiņus, saimniece izmisumā
Harijs un Luna neliekas traucēti (ekrānuzņēmums no Facebook)
Trakā pasaule
2023. gada 4. maijs, 20:21

Kaķi ilgstoši apzog kaimiņus, saimniece izmisumā

Jauns.lv

Britu kaķi Harijs un Luna jau ilgstoši sagādā galvassāpes savai saimniecei, pastāvīgi apzogot savus kaimiņus un nesot mājās pat vērtīgas mantas, vēsta britu prese. Nočiepto mantu vērtība pārsniegusi 300 mārciņas (vairāk nekā 340 eiro).

Lielbritānijas Derbišīras grāfistes Dārliebijas iedzīvotāja Donna Haiberta jūtas tiktāl apkaunota par savu mīluļu kriminālajām aktivitātēm, ka publicējusi savā "Facebook" lapā nozagto mantu sarakstu un attēlus ar cerību, ka īpašnieki atpazīs savas izgaisušās lietas.

Donnas paziņojums (ekrānuzņēmums no Facebook)

"Padomāju, ka labāk ir sākt publicēt atnesto lietu attēlus, jo noteikti kāds domā, ka sajucis prātā ar vietā nenoliktām lietām! Tā nav! Vainīgi ir mani kaķi, un es varu vien atvainoties. Ja mantas pieder jums un vēlaties tās atgūt, sazinieties ar mani," viņa paziņoja.

Garnažu savākto trofeju skaitā ir cepurīte, čības, zeķes, dvieļi, sūkļi, dārga apakšveļa, nav smādējuši arī kurpi. Reiz viņi atstiepa maku, kas gan izrādījās tukšs.

Viņa domā, ka kaķiem patīk nest saviem saimniekiem dāvanas. Viņas gadījumā "daudz biežāk tie ir priekšmeti, nekā putni vai peles, par ko esmu pateicīga."