Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Atklāti prinča Harija "izmisuma pilnie" zvani tēvam Čārlzam
foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Karalis Čārlzs IIII ar jaunāko dēlu princi Hariju.
Slavenības

Atklāti prinča Harija "izmisuma pilnie" zvani tēvam Čārlzam

Jauns.lv

Izskanējusi informācija, ka princis Harijs tēva kronēšanas dienā 6. maijā ļoti vēlas izlīgt ar ģimeni, norādīts jaunākajās ārvalstu ziņās.

Atklāti prinča Harija "izmisuma pilnie" zvani tēva...

Atklāts prinča Harija “izmisuma pilno” neskaitāmo zvanu saturs tēvam, kur viņš pauž ilgas pēc dzimtenes. Šī informācija atklāta vien dažas nedēļas pirms Harija došanās uz Lielbritāniju, lai klātienē vērotu karaļa Čārlza kronēšanas ceremoniju.

Laikraksts “The Sun” citē kāda karaļnamam tuva avota teikto, ka Saseksas hercogs pēdējo nedēļu laikā vairākkārt zvanījis savam tēvam karalim.

Anonīmais avots apgalvo, ka Harijam pietrūkstot dzīves Lielbritānijā un viņš pēc kronēšanas plānojot pavadīt vairāk laika okeāna šajā pusē, kā arī ļoti vēloties izlīgt ar ģimeni.

Princis esot apņēmības pilns publiski izrādīt atbalstu savam tēvam kā jaunajam karalim.

Izdevuma “Daily Mirror” karaļnama ziņu redaktors Rasels Maierss izteicies, ka Harijs telefona sarunu laikā “meklējis mierinājumu” no tēva.

38 gadus vecais princis esot noraizējies par savas drošības nodrošinājumu Anglijā un to, kur viņam tiks ierādīta sēdvieta Vestminsteras abatijā.

“Viņš ilgojas pēc dzimtenes, viņam patiešām pietrūkst savas ģimenes,” Maierss norādījis sarunā ar telekanāla “Sky News Australia” reportieri.

Vairāki karaļnama atbalstītāji cer, ka prinča individuālais brauciens uz kronēšanas ceremoniju Londonā varētu būt kā labs sākums pretī izlīgumam ar vairākiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, kurus princis aizvadītajos mēnešos aizvainojis.

To skaitā varētu būt karaliene konsorte Kamilla un princis Viljams, kā arī viņa sieva princese Ketrīna.

Informācijas avoti apgalvojuši izdevumam “The Sun”, ka vēlme salabt esot novērojama abās pusēs. Taču, ņemot vērā Harija grāmatā izteiktos skandalozos paziņojumus, ceļš pretī izlīgšanai varētu būt ilgs un sarežģīts.

Maierss norādījis, ka hercoga cerības uz salabšanu, šķiet, ir pretrunā ar dažiem viņa publiskajiem izteikumiem par karalisko ģimeni.

“Ir ļoti grūti saprast, kā tās saskan ar viņa attieksmi,” izteicies žurnālists.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".