Kivičs, skrienot krosu, paliek bez zoba. Zobārsti, steidzam Kivičam palīgā!
Tāds nu tagad izskatās Andris Kivičs. Zobārsti, kas gatavi palīdzēt, atsaucieties!
Slavenības

Kivičs, skrienot krosu, paliek bez zoba. Zobārsti, steidzam Kivičam palīgā!

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējā laikā aizraujas ar krosa skriešanu, piedzīvojis nepatīkamu un problemātisku lietu – bizojis un te, pēkšņi, viņam izkritis mākslīgais zobs.

Kivičs, skrienot krosu, paliek bez zoba. Zobārsti,...

„Tā...Esmu palicis bez priekšzoba.. Rīt koncerts Liepājā.. Arī Rīga TV24 "Rampas Ugunis" raidījums nākošnedēļ apdraudēts.. Ko darīt, kur brīvdienās ielikt zobu? Vecais zobs maciņā stāv. Varbūt kāds var palīdzēt?” ar palīgā saucienu sociālajos tīklos nācis klajā Andris Kivičs.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Andris pastāstīja, ka pie mākslīgā priekšzoba ticis 13 gadu vecumā, kad spēlējis futbolu un neveiksmīgi nokritis, ar seju atsitoties pret piena metāla kasti. Zobs ar visu sakni bijis ārā, un kopš tā laika viņam ir protēze.

Pavisam nesen, mājās spēlējoties ar meitu, Andris dabūjis pa seju no atvases spērienu, kurš iekustinājis mākslīgo zobu. „Tas kustējās. Smagākais bija intervijās veidot jautājumus bez burta „t”, jo šīs skaņas izrunāšana aizvien vairāk izkustināja manu zobu. Bet šodien, kad priekšā vairākas Lieldienu brīvdienas un visas zobārstniecības klīnikas ciet, mākslīgais zobs izspēlēja pēdējo joku – vienkārši ņēma un izkrita, kad skrēju krosu. Esmu galīgā neziņā, ko tagad darīt! Man taču jau rīt koncerts, bet otrdien jāiet uz darbu,” tuvu izmisumam ir Kivičs. „Visiem smiekli nāk, tik man nē. Esmu gatavs pat zobārstam, kurš mani glābs, uzspēlēt kādā privātā ballītē. Lūdzu, zobārsti, sasparojaties! Ja kāds ir gatavs man izlīdzēt, sazinieties ar mani sociālajos tīklos,” ar Kasjauns.lv starpniecību pēc palīdzības sauc Andris.

Andris Kivičs & Laima Grauda „Tev piestāv”

Andris Kivičš un viņa mīļotā meitene Madara

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva