foto: REUTERS/SCANPIX
Selēna Gomesa uzstādījusi jaunu rekordu, labāki ir tikai Ronaldu un Mesi
Dziedātāja kļuva par pirmo sievieti, kas sociālajā tīklā Instagram sasniegusi 400 miljonus sekotāju.
Slavenības
2023. gada 18. marts, 22:56

Selēna Gomesa uzstādījusi jaunu rekordu, labāki ir tikai Ronaldu un Mesi

Jauns.lv

Slavenā dziedātāja Selēna Gomesa uzstādīja jaunu Instagram rekordu. Zvaigzne turpina valdzināt interneta lietotājus ar savām "īstajām" fotogrāfijām un vaļsirdīgajām atzīšanām. Gomesas sekotāju skaits strauji pieaug, un tagad viņa ir kļuvusi par pirmo sievieti, kas sociālajā tīklā Instagram ir sasniegusi 400 miljonus sekotāju.

Par Gomesu populārāki Instagram ir tikai futbolisti Krištianu Ronaldo, kurš lepojas ar 562 miljoniem sekotāju, un Lionels Mesi, kuram ir 442 miljoni. Tomēr dziedātāja, iespējams, pārspēs viņu rekordu, jo strauji pieaug viņas sekotāju skaits.

Pati Gomesa nekomentēja jauno rekordu, ko viņai izdevās uzstādīt. Viņa ir skeptiska pret tiešsaistes popularitāti, un jau iepriekš ir vēlējusies pārtraukt lietot Instagram nepārtrauktās kritikas deļ. Skauģi un kritiķi bieži mēģina aizvainot dziedātāju, jo viņa ir nedaudz pieņēmusies svarā.

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā

gallery icon

Tomēr zvaigzne neapstājas - viņa turpina publicēt "īstas fotogrāfijas", lai ar savu piemēru parādītu citām meitenēm, cik svarīgi ir novērtēt un mīlēt sevi jebkurā svarā. Turklāt Gomezs bieži stāsta sekotājiem par to, ko darīt garīgās veselības labā un kā izturēties pret sevi. Nesen dziedātāja parādīja, kā viņa izskatījās bērnībā , un pastāstīja, cik svarīgi ir saglabāt sevī iekšējo bērnu.

Selēnas Gomesas "Versace" tērps "American Music Awards 2019" ceremonijā

gallery icon