TV
2023. gada 1. marts, 09:49

VIDEO: šovā "Mīla kemperī" Yana Bruk un Dāvids jau dodas baudīt kaislīgu nakti kopā

Jauns.lv

Vai šova laikā var atrast mīlestību? Digitālā satura veidotāja Yana Bruk un aktīvais Dāvids Krūmiņš pierāda, ka viss ir iespējams.

Raidījuma "Mīla kemperī" jaunajā sezonā viņi jau no pirmās minūtes neslēpj savas jūtas un oficiāli šova laikā paziņo, ka ir pāris. Nu savu mīlestību viņi nosvinējuši ar kaislīgu nakti kopā.

Pāris jau savā pirmajā randiņā dodas pie jūras, lai kopīgi baudītu kādu dzirkstošu dzērienu un viens otra uzmanību. Sarunu laikā tiek apspriests, ko viņi darīs pēc šova, kad kameras tiks izslēgtas un būs palikuši divi vien.

Dāvids neslēpj, ka jau ir iemīlējies meitenē un gatavs pēc šova uzsākt kopdzīvi. Yana Bruk apstiprina savas jūtas un noslēdz randiņu ar kaislīgu nakti kopā ar Dāvidu kemperī.

Vai pāris izturēs līdz šova beigām un ko beigās abi mīlnieki izvēlēsies - naudu vai mīlestību? Skaties “Mīla kemperī” jaunākās sērijas katru ceturtdienu pulksten 21 kanālā "STV Pirmā!".

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon