foto: Instagram/michael.fedorov
"Mēs esam ar tevi, Ukraina!" Frīmens, Robertsa, Streizande un citas pasaules slavenības video aicina atbalstīt Ukrainu
Morgans Frīmans ir viens no daudzās slavenībām, kas izteicis atbalstu Ukrainai kara gadadienā.
Slavenības
2023. gada 24. februāris, 23:32

"Mēs esam ar tevi, Ukraina!" Frīmens, Robertsa, Streizande un citas pasaules slavenības video aicina atbalstīt Ukrainu

Jauns.lv

Vairāk nekā 30 pasaules slavenības ar video starpniecību uzrunājušas Ukrainas iedzīvotājus ar atbalsta vārdiem Krievijas iebrukuma valstī gadadienā. Viņu video vēstījumu publicējusi Ukrainas ziedojumu platforma United24, vēsta Meduza.io.

Video redzamas tādas slavenības kā Džūlija Robertsa, Morgans Frīmens, Maikls Kītons, Mets Deimons, Marks Hemils, režisors Vess Andersons, dziedātāja Bārbra Streizande, Pet Shop Boys, grupas Imagine Dragons solists Dens Reinolds, vēsturnieks Timotijs Snaiders un astronauts Skots Kellijs.

"Jūs cīnāties par mums visiem," sacīja aktieris Ītans Hoks. "Mūsu mieram, labklājībai un brīvībai," piebilda Timotijs Snaiders. "Jūs esat mūsu sirdīs un domās," sacīja Vess Andersons.

“Jūs iedvesmojat visu pasauli... Mēs jūs atbalstīsim tik ilgi, cik nepieciešams. Un mēs ceram uz drīzu uzvaru un mieru,” sacīja Barbra Streizande.

"Mēs domājam par jums un sūtām jums savu mīlestību, spēku un lūgšanas," piebilda Džūlija Robertsa. "Mēs esam ar jums, Ukraina," videoklipā saka ABBA biedrs Bjorns Ulveuss. "Un lai spēks ir ar jums. Vienmēr,” Marks Hemils beidz video.