Rīgas centrā atklāj ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix"

“Pavisam jaunas koncepcijas ātrās ēdināšanas tīkls!” ar šādiem vārdiem “pie galda” visus rīdziniekus šodien, atklājot savu jauno ēdināšanas uzņēmumu, aicināja ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 18. februāris, 10:11

Gunārs Ķirsons mazdēlu palaidis mācīties un spēlēt hokeju Amerikā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Uzņēmēja Gunāra Ķirsona meitas mākslinieces un dizaineres Evijas Ķirsones dēls Alberts (21) jau pusgadu studē un spēlē hokeju otrpus okeānam, tā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Savulaik ēdināšanas uzņēmuma "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons ar mazu puisēnu pie rokas bieži bija redzams, ejot uz hokeja mačiem "Arēnā Rīga". Viņš lepojās, ka mazdēls Alberts, kura mamma ir Gunāra meita Evija Ķirsone-Slavinska, trenējoties hokejā un augot, iespējams, par vienu no mūsu valsts ledus hokeja izlases spēlētājiem. Ķirsons pats mazdēlu cītīgi veda uz treniņiem. Tāpat 2014. gada izskaņā Ķirsons, ieguldot divus miljonus eiro, nodibināja savu hokeja komandu "Lido Latvija", šādā veidā iesaistoties Latvijas junioru hokeja attīstībā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gunārs Ķirsons lepns par mazdēlu Albertu.

Ja vēl vasarā ar nu jau pieaugušo mazdēlu Albertu Ķirsonu Gunārs Rīgas centrā, pie "Saktas", vēra durvis ātrās ēdināšanas kioskam un bezkontakta bistro veikalu ķēdei "Cherry Fix", lepojoties, ka Alberts ir viens no jaunā projekta vadītājiem, rudenī jaunietis aizbrauca no Latvijas. Pēc vidusskolas pabeigšanas Alberts Ķirsons uzsāka studijas ASV, iestājoties "Saint Mary’s University" Minesotā, kur līdztekus mācībām mērķtiecīgi turpina nodarboties ar savu lielo kaislību hokeju. Jaunietis tur iekļauts universitātes hokeja komandā un ar 23. numuru spēlē uzbrucēja pozīcijā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Alberts Ķirsons ar mammu mākslinieci Eviju Ķirsoni.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!