foto: Ekrānuzņēmums
"Skatieties, kas tika notverts!" Kā dzīvojas ukrainim, kuru sauc Vladimirs Putins?
Ukraiņu Vladimira Putina pase.
Trakā pasaule
2023. gada 18. februāris, 06:42

"Skatieties, kas tika notverts!" Kā dzīvojas ukrainim, kuru sauc Vladimirs Putins?

Jauns.lv

Hmeļņickas pilsētā dzīvo ukrainis vārdā Vladimirs Putins. 17. februārī vīrietis svinēja savu 51. dzimšanas dienu, tāpēc vietējie žurnālisti nolēma ar viņu aprunāties.

Komentārā TSN kanālam Putins no Hmeļņickas atzīst, ka identiska vārda un uzvārda ar Krievijas vadītāju dēļ viņa dzīvē notikuši ļoti amizanti gadījumi. Vīrietis stāsta, ka noteiktās aprindās pilsētā viņš ir pazīstams. Bet, kad rāda pasi valsts iestādēs, ierēdņu sejās vienmēr parādās smaids.

"Kara sākumā bija gadījums, kad, pārbaudot dokumentus kādā no drošības pārbaudes punktiem, viens no pārbaudītājiem pajokoja: "Ak, Putins tika notverts, skatieties, kas tika notverts"," Vladimirs atcerējās gadījumu 2022. gada martā.

Putins atzīst, ka viņa dzīvē gadīijušies arī bīstami brīži: pret viņu izdarīts atentāts, uz viņu šauts. "Tolaik bija vēlēšanas, man bija tiesas ar pilsētas padomi. Iespējams, gribēja iebiedēt."

Uz žurnālistu lūgumu raksturot Krievijas Putinu vīrietis atbildēja, ka ar vienu vārdu būs par maz, lai tajā ietilpinātu visas negācijas pret šo personu, raksta UNIAN. Daudzi interneta komentētāji raksta, ka vīrieša vietā jau sen būtu mainījuši uzvārdu.