Kaspars Zemītis ar dēliem dzimšanas dienā sniedz jubilejas koncertu

Otrdien, 14.februārī ģitārists Kaspars Zemītis savā dzimšanas dienā Mūzikas namā “Daile” pirmatskaņoja koncertprogrammu “Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi”, kas tapusi ...

gallery icon
Mūzika
2023. gada 14. februāris, 23:53

Kaspars Zemītis ar dēliem dzimšanas dienā sniedz jubilejas koncertu

Jauns.lv

Otrdien, 14.februārī ģitārists Kaspars Zemītis savā dzimšanas dienā Mūzikas namā “Daile” pirmatskaņoja koncertprogrammu “Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi”, kas tapusi kopā ar viņa dēliem Kārli, Mārtiņu Matīsu un Jēkabu.

“Ģitāra ir mana mīlestība. Un es dodos pie klausītājiem, lai dalītos šajā mīlestībā. Mūzikas gaismā atspoguļojas tik daudz mums īpašu emociju un notikumu! Šajā programmā skanēs ne tikai manas ģitāras zelta repertuārs, bet arī šodienas iedvesmota mūzika. No sirds lepojos, ka varu dalīt skatuvi ar saviem dēliem ne tikai jautrās sarunās par dzīvi, bet arī šai programmai īpaši tapušā mūzikā. Ja arī mums neiznāk vesela futbola komanda, mēs varam iegriezt lustīgu ballīti, ko arī plānojam izdarīt,” par koncertprogrammu stāsta Kaspars Zemītis.

Kaspars Zemītis laulībā ar Andu Zemīti audzina trīs dēlus. Vecākais dēls Kārlis spēlē grupā "Pirmais kurss" un ir izveidojis savu izdevniecību "ZeArts".

Mārtiņš Matīss muzicē grupā "Sudden Lights", strādā Mūzikas namā "Daile", apgūst sitaminstrumentu spēli Pāvula Jurjāna Mūzikas vidusskolā.

Jaunākais dēls Jēkabs Roberts mācās Rīgas Doma kora skolā.