foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs atklāti atbild, vai nožēlo skandalozās grāmatas izdošanu
Princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 07:03

Princis Harijs atklāti atbild, vai nožēlo skandalozās grāmatas izdošanu

Jauns.lv

Ažiotāža ap prinča Harija skandalozajiem memuāriem ir pieklususi, un laulātais pāris šobrīd izvēlas lieki sev uzmanību nepiesaistīt. Tīmeklī parādījušies pieņēmumi, ka Harijs beidzot sapratis, ko ir izdarījis un to nožēlo, taču tā nav tiesa! Kā raksta “Page Six”, atsaucoties uz iekšēju informācijas avotu, britu monarha jaunākais dēls nebūt nenožēlo grāmatas “Spare” (“Rezervists”) izdošanu. Tieši pretēji - viņš pat esot neizsakāmi priecīgs par sabiedrības reakciju par viņa izteikumiem.

Memuāri tika apspriesti televīzijas raidījumu vadītājas un hercogu kaimiņienes Elenas Dedženeresas rīkotajā ballītē, kur princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi tika redzēti kopā pēc grāmatas prezentācijas, kas nedēļas laikā pārdota vairāk nekā 3,2 miljonos eksemplāru visā pasaulē.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon

“Harijs teica, ka viņš ir ļoti priecīgs par grāmatas panākumiem un reakciju uz to,” izdevums “Page Six” citē Saseksas hercogiem pietuvināta cilvēka teikto. “Viņš teica, ka nenožēlo nevienu no atklāsmēm. Viņš ir laimīgs, ka atklājis savu stāstu pasaulei. Pēc viņa teiktā, atsaucība bijusi pārsteidzoša,” norādījis anonīmais informācijas avots.

foto: The Ellen Show / BACKGRID/ Vida Press
Princis Harijs Elenas Dedženeresas ballītē.

Paziņa arī piebildis, ka pāris ballītē izskatījies laimīgs un visu vakaru izvairījies no draugu uzdotā jautājuma, vai plāno doties uz karaļa Čārlza III kronēšanu Londonā, kas notiks šā gada 6. maijā.

foto: The Ellen Show / BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla Elenas Dedženeresas ballītē.

Jautājums par to, vai Harijs un Megana klātienē apmeklēs karaļa kronēšanu, nodarbina sabiedrības prātu jau vairāku mēnešu garumā. Pēc “Netflix” seriāla un Harija memuāru iznākšanas izskanējušas ļoti pretrunīgas versijas par to, vai pāris būs gaidīts uz kronēšanas ceremoniju Londonā. Kamēr vieni apgalvojuši, ka ielūgums esot izsūtīts, bet karaliskā ģimene cerot, ka Saseksiem pietiks godaprāta to nepieņemt, citi apgalvo, ka Čārlzs absolūti neiebilstu savā kronēšanā redzēt jaunāko dēlu un viņa sievu, bet piebilduši, ka princis Viljams, lūk, neesot pārliecināts, vai ielūgt Hariju un Meganu ir prātīgs lēmums.

Megana un Harijs februāra sākumā apmeklējuši Elenas Dedženeresas ballīti, kurā viņa ar dzīvesbiedri Poršu de Rosi atkārtoti apmainījušās laulības zvērestiem. Pāris apprecējās 2008. gada augustā savās mājās Kalifornijā, kur mitinās kopā ar saviem četriem suņiem un trīs kaķiem.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon