Dejošanas šova aizkulisēs spriedze sasniedz maksimumu. FOTO
Kam izturēs nervi dejošanas šova spriedzes piesātinātajā laikā? Soli priekšā pērējiem ir dziedātāja Liene Greifāne, kas izmēģinājusi teju vai visus Latvijas šovus.
2015. gada 13. aprīlis, 11:32

Dejošanas šova aizkulisēs spriedze sasniedz maksimumu. FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” astotā raidījuma aizkulisēs virmoja neierasta spriedze un ļoti rosīga atmosfēra. Dejotājus atbalstošie tuvinieki un draugi šoreiz teju apbēra savus mīluļus ar ziediem.

Katru svētdienas vakaru TV ekrānos sekojam šova „Dejo ar zvaigzni” dalībnieku priekšnesumiem uz skatuves. Taču tai pašā laikā aiz skatuves valda pavisam kas cits. Neskatoties uz lielo konkurenci un sarukušo dalībnieku skaitu, dejotāji cenšas uzturēt pozitīvu gaisotni, taču redzams, ka primārais tomēr ir labi sagatavots priekšnesums un līdz arto augstāks rezultāts balsojuma tabulā. Dejotāji vēl aizvien gaiteņos pirms kāpšanas uz skatuves mēģina deju soļus un uztraukumu cenšas kliedēt savā starpā jokojot.

Šova dalībniekus šoreiz kuplā pulkā ieradās klātienē atbalstīt gan tuvinieki, gan draugi, gan otrās pusītes. Lieni Greifāni bija ieradies sveikt dziedātājs Roberto Meloni, bet Mārtiņu Oliņu šoreiz klātienē atbalstīja arī viņa brālēns, dziedātājs un radio balss Mārtiņš Ruskis. Taču aktiera Ginta Grāveļa deju partnerei Lienei mīļotais puisis pasniedza milzu rožu pušķi. Lai nu kā, bet ar Diānai Kubasovai  atbalstītāju sadāvinātajiem ziediem nevarēja sacensties neviens. Vai tuvinieki un draugi jau nojauta, ka daiļava šovu pametīs?

„Dejo ar zvaigzni” īpašais viesis bija politiķis  Artis Pabriks, kurš ne tikai atrādīja savas deju prasmes, dejojot pārī ar žūrijas pārstāvi Agitu Mironovu, bet pēc tam vakaru pavadīja, pildot žūrijas locekļa pienākumus.

Nākamsvētdien uz „Dejo ar zvaigzni 4” skatuves kāps šova pusfinālisti- Liene Greifāne un Viktors Haritonovs,  Gints Grāvelis un Liene Tarane, Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, kā arī Evija Skulte un Raimonds Andersons.

Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders