TV
2023. gada 1. februāris, 13:13

VIDEO: šovu zvaigzne Magone ceļojumu uz Angliju iesāk ar baldriānu un mušu pankūkās

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna devusies ceļojumā uz Angliju, ciemos pie sava drauga Aigara. Pirmais rīts izvēršas piedzīvojumu pilns - ir gan pankūkās ieceptas mušas, gan kašķis starp namatēvu Aigaru un līdzbraucēju Daci. Pēc tādiem satraukumiem Magone steidz meklēt pēc nomierinošajām baldrijāņdrapēm.

Kā zināms, Magone itin nesen oficiāli šķīra laulību ar lietuvieti Žani. Baudot brīvas sievietes titulu, šovu zvaigzne dodas ceļojumā uz Angliju, taču tas nebūt nesākas uz mierīgas nots. Šovā “Slavenības.Bez filtra” vienā no epizodēm Magone atklāj, ka pirmā ceļojuma diena iesākusies ar nomierinošiem līdzekļiem: "Tavu laimi, ka pietika prāts Rīgā paņemt tos baldrijānus līdz. Nu, kā lai cilvēks izdzīvo šādos apstākļos? Nu nevar te mierīgs un rāms, ar normālu galvu te palikt."

Dacei par pārsteigumu Magone zāles pievieno savam brokastu šķīvim, kurš jau sastāv no pankūkām, kurās iecepušās mušas. Magone gan ir nesaprašanā, jo vēders tāpat ir viens, un neesot būtiskas atšķirības, kā baldriānu lietot.

“Lieciet man mieru, es ēdu, kā es māku! Mēs Anglijā ēdam ar zapti, kuņģis taču ir viens. Kāda atšķirība ar tēju, kafiju, vēl kaut ko...var ar blīni! Garšīgi, pirkstiņus pat aplaizīsi! Ko lai dara – zin’, inovācijas, jaunas idejas. Kāpēc jādzer ar tēju, ar ūdeni? Kāpēc nevar pankūkas ar mušām, uzlikt zapti, un vēl tabletīti!” nosmej kolorītā šovu zvaigzne.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon

Vairāk par Magones piedzīvojumiem uzzināsi realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” pirmdienās-ceturtdienās plkst.19.25, kanālā "STV Pirmā!".

Magone Šutoviene faniem prezentē savu otro dzejas krājumu

Populārā dzejniece un TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene 2021. gada 26. marta vakarā savus fanus bija pulcinājusi ...

gallery icon