foto: Ancestry / BACKGRID/ Vida Press
Kļuvis zināms, ka Džūlijas Robertsas īstais uzvārds ir cits
Aktrise Džūlija Robertsa uzzinājusi, ka viņas bioloģiskais uzvārds ir pavisam cits.
Slavenības
2023. gada 14. janvāris, 05:59

Kļuvis zināms, ka Džūlijas Robertsas īstais uzvārds ir cits

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Džūlija Robertsa bija šokēta, uzzinot, ka viņas īstais uzvārds ir Mičela. Noslēpums atklāts projektā "Ancestory’s Finding Your Roots", kurā speciālisti nodarbojas ar ciltskoka pētīšanu, vēsta izdevums “Daily Mail”.

Ar DNS analīzes palīdzību un ASV Džordžijas štata arhīvu izpēti tika noskaidrots, ka 55 gadus vecās kinozvaigznes vecvecvecmāmiņa Roda Satla Robertsa 19. gadsimta piecdesmitajos gados apprecējusies ar Villisu Robertsu. Taču pēc vīra nāves 1864. gadā Rodai Satlai bijis romāns ar precētu vīrieti, kā rezultātā pasaulē nācis bērns - Džūlijas Robertsas vecvectēvs Džons Robertss.

Džūlija Robertsa ar vīru Deniju Moderu

gallery icon

“Mēs atradām vairākas sakritības, kas vieno Džūliju un viņas brālēnu ar kādu konkrētu vīrieti... Tas ir Henrijs Makdonalds Mičels juniors,” paziņojis projekta vadītājs dr. Henrijs Luiss Geitss juniors.

Pēc Geitsa teiktā, Roda Satla dzīvojusi tikai četru māju attālumā no Henrija Mičela mātes. Tāpat projekta speciālisti noskaidrojuši, ka Džūlijas Robertsas īstais vecvecvectēvs bijis precējies ar sievieti vārdā Sāra un viņam bijuši seši bērni.

Džūlija Robertsa uzvelk kleitu, kas apbērta ar Džordža Klūnija portretiem

Apburošā amerikāņu aktrise Džūlija Robertsa (55) pamatīgi pārsteigusi Kenedija centra apbalvošanas ceremonijas apmeklētājus, ierodoties uz pasākumu kleitā, kas apbērta ar ...

gallery icon

“Pagaidiet, es neesmu Robertsa?” – Geitsam pārsteigti apvaicājusies aktrise.

“Jūs esat Džūlija Mičela. Bioloģiski jūs neesat Robertsa,” izskanēja speciālista atbilde.

“Šis gan ir negaidīts pavērsiens,” iesmējās Holivudas dīva. “Varu derēt, ka neviens to nezināja. Bet es dodu priekšroku Robertsas uzvārdam!”

Džūlija Robertsa ar bērniem

Holivudas zvaigzne Džūlija Robertsa ar bērniem Finu, Heizelu un Henriju.

gallery icon

Džūlija Robertsa ar mammu Betiju Lū Motsu

gallery icon