foto: BACKGRID/ Vida Press
Cik mīlīgi… Dženifera Lopesa uzdzied duetā ar vīru Benu Afleku un sniedz skūpstu publikas priekšā!
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2022. gada 24. decembris, 06:17

Cik mīlīgi… Dženifera Lopesa uzdzied duetā ar vīru Benu Afleku un sniedz skūpstu publikas priekšā!

Jauns.lv

Vērot Dženiferu Lopesu un Benu Afleku ir tik patīkami. Ne velti viņu kāzas kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem 2022. gadā. Slavenais pāris nesen atkal aizkustinājis fanu sirdis. Šoreiz tas bija ar negaidītu vokālo duetu un karstu skūpstu.

53 gadus vecā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un 50 gadu vecais Holivudas aktieris Bens Afleks iepriecināja fanus ar kopīgu uzstāšanos kādā no Ziemassvētku ballītēm. Slavenais pāris apmeklēja saviesīgu pasākumu, kurā Dženifera Lopesa nodziedāja vairākas Jaungada kompozīcijas. Džona Ledženda dziesmas “By Christmas Eve” izpildīšanas laikā latino dīvai pievienojies arī viņas dzīvesbiedrs.

Pēc dziesmas izpildīšanas Dženifera un Bens apskāvās un sniedza viens otram kvēlu skūpstu, ko pavadīja zālē esošo klausītāju sajūsmas saucieni un aplausi. Pasākuma viesu vidū bija arī citas slavenības, to skaitā dziedātāja Billija Ailiša un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana. Saviesīgais vakars pirms Ziemassvētkiem bija izdevies skaists un reizē romantisks.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

Dženiferas Lopesas un Bena Afleka kāzu norises vieta paparaci fotogrāfijās

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon