foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/All O/ Vida Press
Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova pirmo reizi pēc ilgāka laika parāda jaunāko meitu, ar kuru nedzīvo kopā
Anna Sedokova.
Slavenības
2022. gada 23. decembris, 14:43

Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova pirmo reizi pēc ilgāka laika parāda jaunāko meitu, ar kuru nedzīvo kopā

Jauns.lv

Anna Sedokova "Instagram" publicējusi fotogrāfijas ar saviem bērniem, arī jaunāko meitu Moniku. Iepriekš izlikt viņas attēlus tīklā dziedātājai liedza bijušais vīrs Maksims Čerņavskis, kurš ir meitenes tēvs.

Meitene kopā ar tēvu dzīvoja Losandželosā, bet ar māti varēja tikties tikai brīvdienās vai svētkos. Tāpat dziedātājai bija aizliegts publicēt fotogrāfijas ar 11 gadus veco Moniku sociālajos tīklos, kā arī veidot no viņas publisku personību. Baumo, ka meiteni gribējuši paņemt Sedokovas bijušā vīra radinieki, kuri bijuši neapmierināti ar viņas audzināšanas metodēm. No Maksima Čerņavska Sedokova izšķīrās 2013. gadā, raksta "Spletnik".

Par godu savai 40 gadu jubilejai Sedokova tomēr publicēja kadrus ar visiem saviem bērniem. "Attēlā mana pieaugusī meita Monika. Tik skaista, gudra un jautra. Un lai arī mūsu stāsts kļūst par cerību un stāstu par to, kā pat pēc stiprākās vētras viss nomierinās un parādās saule. Ka var dzīvot mierā un saticībā, pat pēc vissarežģītākajām situācijām. Var un vajag," viņa rakstīja pie foto.

Annai Sedokovai ir trīs bērni no dažādiem vīriešiem - Alīna Beļkeviča, Monika Čerņavska un Hektors Komarovs. Vecākā meita un dēls dzīvo kopā ar dziedātāju un viņas jauno vīru, basketbolistu Jāni Timmu.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon