Tā Grāvelis un Greifāne gatavojas šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālam! Kurš uzvarēs? FOTO
“Nošūts kilometrs ar volāniem un kilometrs baltās maliņas. Nevaru jau sagaidīt, kad varēšu tajā dejot,” Liene Greifāne lepojas ar kleitu, kurā dejos šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālā.
2015. gada 26. aprīlis, 15:46

Tā Grāvelis un Greifāne gatavojas šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālam! Kurš uzvarēs? FOTO

Jauns.lv

Jau šovakar – 26. aprīlī – notiks TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtās sezonas fināls. Tajā par uzvaru un balvu – 5000 eiro – cīnīsies četri pāri: Gints Grāvelis un Jeļena Tarana, Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, kā arī Evija Skulte un Raimonds Andersons.

Viņi visi pirms nedēļas piedalījās arī pusfinālā, kurā uzvarēja dziedātāja Liene Greifāne un viņas partneris, profesionālais dejotājs, treneris, sporta deju tiesnesis Viktors Haritonovs. Viņi bija pirmie žūrijas vērtējumā (par divām dejām no žūrijas saņēma 76 punktus), bet bija otrie skatītāju telefonbalsojumā un trešie internetbalsojumā. 74 punkti bija biznesa analītiķim, Latvijas lepnumam Mārtiņam Oliņam un Latvijas čempionei Latīņamerikas dejās pieaugušo grupā Ilzei Jankovskai, kas gan uzvarēja telefonbalsojumā, bet bija pēdējie internetbalsojumā. Savukārt aktrisei Evijai Skultei un  starptautiskās klases dejotājam, Latvijas vicečempionam 10 deju programmā Raimondam Andersonam žūrija deva 73 punktus, bet skatītāji telefonbalsojumā – pēdējo vietu, savukārt interneta balsojumā – otro vietu.  Vismazāk - tikai 70 punktus – pusfinālā no žūrijas nopelnīja aktieris Gints Grāvelis un divkārtējā Latvijas čempione 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Jeļena (šovā saukta kā Liene) Tarana, kas toties uzvarēja skatītāju vērtējumā - absolūtie līderi internetbalsojumā un trešie telefonbalsojumā.

Bet, kurš tad šovakar uzvarēs finālā? Visticamāk, ka to izlems tikai un vienīgi skatītāji, jo par to baumo šova aizkulisēs dažas stundas pirms “Dejo ar zvaigzni 4” noslēguma. Toties bukmeikeri prognozē, ka labākais pāris būs Liene Greifāne un Viktors Haritonovs. Piemēram, kāds sporta totalizators uzskata, ka varbūtība, ka uzvarēs tieši Greifāne, ir 33% (likmes koeficients 2.55). Tikai nedaudz mazākas izredzes iegūt pirmo vietu ir diviem nākamajiem bukmeikeru favorītiem - Mārtiņam Oliņam un Evijai Skultei. Iespējas, ka uzvarēs tieši Mārtiņš Oliņš ir 30% (likmes koeficients 2.75), bet Evijas Skultes izredzes bukmeikeri vērtē ar 23% varbūtību (likmes koeficients 3.55). Savukārt pēc totalizatora “viensviens.lv” prognozēm, pašlaik vismazākās izredzes iegūt pirmo vietu ir Dailes teātra aktierim Gintam Grāvelim. Varbūtība, ka uzvarēs tieši viņš, ir tikai 14% (6.00).

Tikmēr paši finālisti sociālajos tīklos vēsta par savām pirmsfināla aktivitātēm. Piemēram, Liene Greifāne atklājusi, ka finālā gatava pārsteigt ar flamenko un kvikstepu, kā arī ar kleitu, kas tapusi četrās dienās tieši pirms fināla. “Nošūts kilometrs ar volāniem un kilometrs baltās maliņas. Nevaru jau sagaidīt, kad varēšu tajā dejot,” dienu pirms fināla lepojās Liene, saviem faniem atklājot, ka kleita paliks viņas īpašumā.

Savukārt Gints Grāvelis fināla dienā, kā jau kaislīgs motobraucējs, paspēja atklāt motobraukšanas sezonu, bet dienu pirms fināla fanus sociālajos tīklos iepriecināja ar  deju šova fināla tērpu.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com, facebook.com, Toms Norde (TV3), Mārtiņš Ziders