foto: Baxter/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
89 gadu vecumā miris Dženiferas Anistones tētis
Dženifera Anistone ar tēti Džonu Anistonu
Slavenības
2022. gada 15. novembris, 11:52

89 gadu vecumā miris Dženiferas Anistones tētis

Jauns.lv

“Tu biji viens no skaistākajiem cilvēkiem, ko es jebkad pazinu,” pēc tēva došanās mūžībā sociālajos tīklos ierakstījusi aktrise Dženifera Anistone.

Dženifera Anistone paziņojusi par sava tēva, aktiera Džona Anistona nāvi 89 gadu vecumā.

Seriāla “Draugi” aktrise sociālajā tīklā “Instagram” godinājusi sava tēva, seriāla “Days Of Our Lives” aktiera piemiņu, publiskojot virkni fotogrāfiju, kurās ir redzami abi kopā.

Komentārā pie attēliem viņa ierakstījusi: “Mīļais papā… Džons Entonijs Anistons.”

“Tu biji viens no skaistākajiem cilvēkiem, kādu jebkad pazinu. Esmu tik pateicīga, ka tu mierīgi kāpi debesīs – un bez sāpēm. Un 11/11! Tu vienmēr izvēlējies ideālu laiku.”

“Šim skaitlim man uz visiem laikiem būs vēl lielāka nozīme, tagad es tevi mīlēšu mūžīgi. Neaizmirsti paciemoties.”

Dženifera Anistone ar tēti Džonu Anistonu

gallery icon

Grieķu izcelsmes aktieris Džons vislabāk pazīstams ar Viktora Kiriakisa lomu ziepju operā “Days Of Our Lives”, kurā viņš kopš 1985. gada filmējās vairāk nekā trīs gadu desmitus. Pēdējo reizi Anistons televīzijas ekrānos bija redzams TV šova “Days Of Our Lives” sērijā, ko ēterā demonstrēja piektdien, 11. novembrī.

Jūnijā Džons saņēma “Daytime Emmy” balvu par mūža ieguldījumu, ko viņam piešķīra par lomu šajā seriālā. Pēc Džona kolēģes Sūzenas Rodžersas, kura TV šovā atveido Megiju Kiriakisu, ievadvārdiem balvu ceremonijai attālināti pieslēdzās Dženifera un slavēja tēva sasniegumus.

Dženifera Anistone un Deivids Švimmers jeb Reičela un Ross seriālā “Draugi”

gallery icon

“Šis man patiešām ir īpašs brīdis,” viņa teica. “Tā ir iespēja ne tikai godināt īstu ikonu dienas televīzijas pasaulē, bet tā ir arī iespēja godināt mūža sasniegumus izcilam un cienītam aktierim, kurš ir arī mans tētis.”

Kopš karjeras sākuma 1962. gadā Džonam ir bijušas lomas arī tādos ekranizējumos kā “Search For Tomorrow”, “Star Trek: Voyager”, “The West Wing”, “Gilmore Girls” un “Mad Men”.

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon

Pirms Dženiferas slavas seriālā “Draugi” Džons slavēja savas meitas aktierspēli. “Dženifera ir dabas dots talants,” intervijā “E! News” viņš izteicās 1990. gadā. “Šajā biznesā ir dažas lietas, ko var iemācīties, un ir dažas lietas, ko nevar iemācīties. Viņai piemīt nekļūdīgs komiķes talants. Tas ir viņas lielākā vērtība.”

Dženiferas Anistones mamma Nensija Dova

gallery icon

1965. gadā Džons apprecējās ar amerikāņu aktieri Nensiju Dovu. Šajā laulībā pasaulē nāca divi bērni – Dženifera un Alekss.

Anistons un Dova izšķīrās 1980. gadā, un viņš apprecējās otro reizi, par sievu apņemot aktrisi Šeriju Rūniju. Nensija Dova mūžībā devās 2016. gadā.

foto: ddp/JPI Studios/Jill Johnson / Vida Press
Džons Anistons ar otro sievu aktrisi Šeriju Rūniju.