foto: Telegram
Atmasko meiteni, kura vada populāru "Telegram" blogu - viņa izrādījusies video čata modele no Latvijas
Attēls ar sievieti, kas sevi uzdod par Gaļinu.
Trakā pasaule
2022. gada 11. novembris, 21:54

Atmasko meiteni, kura vada populāru "Telegram" blogu - viņa izrādījusies video čata modele no Latvijas

Jauns.lv

"Telegram" plašumos ir atrodams kanāls, kas saucas "Gaļinas blogs". Uz to parakstījušies gandrīz 300 tūkstoši cilvēku, lai gan kanāls neizceļas ar kādu sirdi plosošu, atmaskojošu vai citu aktuālu saturu.

Blogā sieviete dalās ar savām fotogrāfijām un dzīves "gudrībām", anekdotēm un frazeoloģismiem. Taču vienā brīdī sieviete izpelnījās sociālā tīkla lietotāju pastiprinātu uzmanību. Viņiem radās aizdomas, ka bloga autors nemaz nav tas, par ko uzdodas. 

Lietotājiem radās aizdomas, ka kanālu vada jauna meitene, kura vienkārši "novecina" seju ar "FaceApp" aplikācijas palīdzību, vēsta "Maximonline.ru".

Par izmeklēšanas vietu kļuva "Twitter". Kā galveno argumentu lietotāji izmanto Gaļinas jaunajai versijai līdzīgas meitenes attēlu.

Vispirms "tviteristi" nolēma, ka attēlā redzamā meitene un sieviete no "Gaļinas bloga" ir viens un tas pats cilvēks tāpēc, ka "Gaļina" valkā pārāk jauneklīgas rotas un apģērbu. Tad viņi atrada pavisam identiskus auskarus. Taču galvenais pierādījums bija dzimumzīme — vienā un tajā pašā vietā!

Vēlāk kļuva zināms arī meitenes vārds, kura iepazīstina ar sevi kā Gaļinu. Viņa izrādījās 21 gadu veca video čata modele no Latvijas.

Tagad daudzi uzzinājuši, ka "Gaļinas bloga" seja ir meitene vārdā Īva, kas tīklā vairāk pazīstama ar lietotājvārdu Ivafatee.