Dīvaini! Šova "Dejo ar zvaigzni 4" noslēguma ballītē pat nedejoja. FOTO
Pamanāmākās aktivitātes “Dejo ar zvaigzni 4” noslēguma ballītē uzņēmējas Svetlanas Levas deju partnera Mārtiņa Kagaiņa sveikšana jubilejā ar torti.
2015. gada 28. aprīlis, 17:02

Dīvaini! Šova "Dejo ar zvaigzni 4" noslēguma ballītē pat nedejoja. FOTO

Jauns.lv

Svētdien pēc deju šova fināla deju šova dalībnieki ar uzvarētājpāri Lieni Greifāni un Viktoru Haritonovu priekšgalā devās uz viesnīcu Baltezerā, lai kārtīgi atzīmētu šova noslēgumu. Svinības gan izvērtās visai simboliskas.

Šova organizatori aicināja visus dalībniekus nosvinēt projekta noslēgumu ar ballīti. Tomēr gaidītā lustēšanās izpalika, jo pasākums izvērtās vien tādā kā kopīgā pavakariņošanā viesnīcas vestibilā.

Šova dalībnieki pēc fināla bija tik noguruši, ka lielākoties visi sasēdās ap galdiem un remdēja izsalkumu, vienlaikus savā starpā tērzējot. Atšķirībā no ballītēm pēc iepriekšējiem šova raidījumiem, kad dejotāji nodevās lustīgām dzīrēm Vecrīgā, Baltezerā izpalika arī vētrainas dejas. Jo, nekādas vētrainas rumbas, ne trakulīgs ča-ča-ča tak nesanāca, ja vienīgā mūzika ballītē bija hoteļa vestibila bārā pieklusināti skanošais muzikālais fons.

Pamanāmākās aktivitātes bija dalībnieku kopējā fotografēšanās un uzņēmējas Svetlanas Loevas deju partnera Mārtiņa Kagaiņa sveikšana jubilejā ar trīsstāvu torti. Sadalījušies lielākās un mazākās kompānijās, deju šova dalībnieki pasākumā klusi un mierīgi atpūtās un pat garlaikojās. Viena no pirmajām mājup devās šova uzvarētāja dziedātāja Liene Greifāne, kura neslēpa, ka ballīte nav gluži tāda, kādu viņa to bija iedomājusies. „Bet tas nekas. Jo es esmu tik nogurusi, ka nemaz negribu pēc šova vēl skaļi svinēt vai dejot. Rīt jādodas uz darbu radio, tāpēc labāk braukšu mājās jau laicīgi,” sacīja Greifāne.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto