foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
"Netflix" meklē piemērotu aktieri prinča Harija lomai seriālā "The Crown"
Princis Harijs 2001. gada janvārī, kad bija 16 gadus vecs.
Slavenības
2022. gada 5. oktobris, 07:18

"Netflix" meklē piemērotu aktieri prinča Harija lomai seriālā "The Crown"

Jauns.lv

Populārie straumēšanas giganti “Netflix” cer piesaistīt “izcilu jauno aktieri”, kas varētu atveidot princi Hariju populārajā seriālā “The Crown”.

Saskaņā ar ārvalstu plašsaziņas līdzekļu teikto, straumēšanas giganti meklē talantu vecumā no 16 līdz 20 gadiem, kurš varētu atveidot Saseksas hercogu seriāla sestajā sezonā.

Reklāmas sludinājumā arī minēts, ka aktierim jābūt “spēcīgai ārējai līdzībai” ar princi un kandidātam netiek prasīta iepriekšēja aktiermākslas pieredze.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon

“Seriāla “The Crown” aktieru atlases direktors  Roberts Sterns meklē izcilu jauno aktieri, kurš nākamajā sezonā atveidos princi Hariju,” teikts paziņojumā.

“Tā ir nozīmīga loma šajā godalgotajā drāmā, un mēs meklējam spēcīgu ārējo līdzību. Iepriekšēja profesionāla aktiermākslas pieredze nav nepieciešama.”

“Mēs esam ārkārtīgi pieredzējuši, sniedzot lielu atbalstu jaunajiem aktieriem un viņu ģimenēm tajā, kas viņiem šķiet unikāli atalgojošs radošais process,” piebilsts ziņojumā.

Pieteikšanās iespējama līdz šā gada 14. oktobrim.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

“Netflix” atklājuši, kas atveidos princi Viljamu un Keitu Midltoni laikā, kad viņu attiecības vēl tikai sākās. Keitu tēlos 19 gadus vecā Mega Belamija, kura lomu saņēma pēc tam, kad atsaucās sociālajos tīklos redzētajam sludinājumam un iesniedza pašas ierakstītu video rullīti. Viņai šī būs debija TV ekrānos.

Arī prinča Viljama atveidošanai izraudzīti debitanti. Tas būs 21 gadu vecais Eds Makvejs un 16 gadus vecais Rufuss Kampa. Viņi abi atveidos princi dažādos dzīves posmos. Viens no viņiem tēlos Viljamu pusaudža gados, savukārt otrs lomu pārņems sākot ar laiku, kad princis autokatastrofā zaudēja māti Velsas princesi Diānu.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Eds Makvejs četrus gadus ir mācījies Drāmas centrā Londonā, ko 2021. gadā absolvējis. Viņš jau ir piedalījies vairākos teātra iestudējumos, taču prinča Viljama loma seriālā “The Crown” būs pirmā nozīmīgākā uz TV ekrāniem.

Mega Belamija atveidos Keitu Midltoni laikā, kad viņa bija studente Sentendrūsas universitātē, kur 2001. gadā iepazinās ar Viljamu.