1dienas
19stundas
31minūtes
13sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Mirrorpix / Vida Press
Hercogiene Ketrīna ar dēlu Luisu un meitu Šarloti.
Hercogiene Ketrīna ar dēlu Luisu un meitu Šarloti.
Slavenības

Hercogiene Ketrīna ar bērniem Šarloti un Luisu atpazīta lidojam ekonomiskajā klasē

Jauns.lv

Kembridžas hercogieni Ketrīnu atpazinuši ekonomiskās klases lidojuma pasažieri reisā uz Skotiju. Prinča Viljama sieva ar diviem no trim bērniem, visticamāk, mērojusi ceļu pie karalienes Elizabetes II, lai vasaras nogali pavadītu kopā ar Viņas Majestāti Balmorālas pilī.

Hercogiene Ketrīna ar bērniem Šarloti un Luisu atp...

Kāds no pasažieriem dalījās iespaidos par pieredzēto lidojuma laikā: “Neviens lidmašīnā neuzņēma ne fotogrāfijas, ne video. Tā bija tikai mamma, kas brīvdienās ved savus bērnus pie vecmāmiņas. Taču lidmašīnā valdīja kņada.”

Princese Šarlote ar brāli un vecākiem apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

Pasažieri, kas lidoja uz Skotiju, bija pārsteigti, pamanījuši, ka arī hercogiene Ketrīna kopā ar Šarloti un Luisu lido kopā ar viņiem ekonomiskajā klasē.

Tiek uzskatīts, ka ģimene bija ceļā uz Balmorālu, kur karaliene pavada ikgadējās vasaras brīvdienas.  

Kembridžas hercogiene (40) ceļā bija devusies ar bērniem princesi Šarloti (7) un princi Luisu (4), kā arī viņu auklīti Mariju Terēzi Turionu Borallo.

Prinča Džordža jaunā auklīte Marija Terēze Turiona Borallo

Tiek lēsts, ka princis Viljams (41) kopā ar vecāko dēlu princi Džordžu (9) ceļā devies ar citu reisu.

Kāds pārsteigts lidojuma pasažieris vēlāk vietnē "TikTok" ievietojis video, kurā redzams, kā hercogiene Ketrīna izkāpj no lidmašīnas, vēsta portāls "Express.co.uk".

Sociālo tīklu lietotājs komentārā raksta: “Reisā uz Skotiju divas rindas pirms manis Keita Midltone, abi bērni, auklīte un apsardze.”

“Varētu izmantot privāto lidmašīnu vai helikopteru, taču izvēlējās vienkāršību, lidojot ekonomiskajā klasē.”

Princese Šarlote ar vecākiem apmeklē 2022. gada Sadraudzības spēles Birmingemā

“Viņa pat piecēlās lidojuma vidū, lai sameklētu un iedotu meitai viņas "iPad".”

“Un, jā, viņa bija satriecoša, pat man uzsmaidīja, atskatoties uz rindu sev aiz muguras, kad gribēja aprunāties ar dēlu.”

Princim Luisam uznāk niķis militārās parādes laikā

“Neviens lidmašīnā neuzņēma ne fotogrāfijas, ne video.”

“Tā bija tikai mamma, kas brīvdienās ved savus bērnus pie vecmāmiņas. Taču lidmašīnā valdīja kņada.”

Princese Šarlote un princis Džordžs ar vecākiem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2022. gadā

Ketrīna bija tērpusies midi garuma svārkos, haki krāsas žaketē un viņai līdzi bija krēmkrāsas plecu soma. Šarlote bija ģērbusies kleitā ar ziedu apdruku, bet Luiss bija tērpts tumši zilos šortos un gaišāk zilā kreklā.

Karaliene tradicionāli pavada vasaru savā Skotijas īpašumā, kur viņai pievienojas arī citi karaliskās ģimenes pārstāvji.

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...

Kembridžu vizīte notiek īsi pirms viņu dzīvesvietas maiņas. Kā zināms ģimene gatavojas no Londonas pārcelties uz dzīvi Vindzorā, lai būtu tuvāk karalienei. Šeit arī visi trīs bērni sāks mācības jaunā skolā. Arī Luiss sāks mācības un šogad viņam būs pirmā skolas diena.

Kembridži no Kensingtonas pils apartamentiem pārcelsies uz Adelaidas kotedžu.

Dzīvojot Vindzorā, viņi būs ne tikai tuvāk karalienei, kas mitinās Vindzoras pilī, bet arī tuvāk Ketrīnas vecākiem Kerolai un Maiklam Midltoniem, kas dzīvo Berkšīras grāfistē esošajā ciematā Baklberijā.

Hercogiene Ketrīna apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu 2022. gadā.

Kensingtonas pils apartamenti aizvien būs Kembridžu Londonas rezidence, kad viņi viesosies galvaspilsētā. Ģimenei arīdzan pieder Anmerhola – lauku mājas Norfolkas grāfistē.

Kā apgalvo karaļnama apskatnieks Omids Skobijs, Viljams un Ketrīna saprot, ka Vindzora ir labāka vieta, kur Džordžam, Šarlotei un Luisam augt – neraugoties uz viņu sākotnējo plānu.

Savā slejā portālam "Yahoo" viņš raksta: “Lai gan sākotnēji Londona bija viņu sapnis, hercogs un hercogiene aizvien vairāk saprata, ka dzīvošana Kensingtonas dārza vidū, iespējams, nav labākā vieta, kur uzaugt princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam.”

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē svinīgo pieņemšanu Jamaikā

Viņš arī stāsta, ka ģimenei pietuvināta persona atklājusi, ka Kembridži domājuši par pastāvīgu pārcelšanos uz Anmerholu Norfolkā, taču tā atrodas pārāk tālu no Londonas un nebūtu savienojama ar oficiālo pienākumu pildīšanu galvaspilsētā. Savukārt Vindzora atrodas tikai 42 kilometru attālumā no Londonas.

Hercogiene Ketrīna apmeklē modes balvu ceremoniju 2022. gada maijā