Slavenības
2022. gada 1. augusts, 14:19

Džonam Travoltam pirmās attiecības pēc sievas nāves

Jauns.lv

Divus gadus pēc sievas Kellijas Prestonas nāves 68 gadus vecās Holivudas zvaigznes dzīvē atkal ienākusi mīlestība.

Pēc vārdā nenosauktā informācijas avota rīcībā esošās informācijas, par Džona Travoltas jauno mīļoto kļuvusi 71 gadu vecā kolēģe Kirstija Allija. Ar viņu aktieris kopā redzams 1989. gadā iznākušajā filmā “Look, Who’s Talking”, kā arī vairākās situāciju komēdijās.

Džons Travolta un Kirstija Allija, strādājot pie kopīgiem kino projektiem

gallery icon

Allija jau agrāk atzinusies, ka bijusi iemīlējusies Travoltā kopš abu iepazīšanās filmēšanas laukumā, taču nav uzsākusi ar viņu romānu, jo tolaik pati bijusi precējusies.

Tiek ziņots, ka aktierus satuvinājusi interese par scientoloģiju, ar ko abi aizraujas. Turklāt tiek lēsts, ka Allija katru vasaru dzīvojot Floridā netālu no Travoltas rezidences.

Džons Travolta ar ģimeni Kannu filmu festivālā

Aktieris Džons Travolta ar ģimeni 2018. gada Kannu filmu festivālā.

gallery icon

Informāciju par pāra romānu it kā apstiprinājis arī Travoltas draugs Brūss Viliss. Viņš norādījis, ka Džons un Kirstija sākuši kopā pavadīt daudz laika, vēsta izdevums “Globe”.

2020. gadā Džona Travoltas sieva Kellija Prestone nomira no krūts vēža. Laulībā pāris nodzīvoja 30 gadus un kļuva par vecākiem trim bērniem. 2009. gadā Travoltas vecākais bērns, kurš bija pusaudža vecumā, gāja bojā epilepsijas lēkmes rezultātā.

Džons Travolta ar ģimeni Sidnejas lidostā

gallery icon