Pasaulē bagātakais cilvēks Īlons Masks noliedz romānu ar "Google" līdzdibinātāja sievu
foto: REUTERS/SCANPIX
Īlons Masks.
Slavenības
2022. gada 25. jūlijā, 09:35

Pasaulē bagātakais cilvēks Īlons Masks noliedz romānu ar "Google" līdzdibinātāja sievu

Jauns.lv

"Tesla" un "SpaceX" boss Īlons Masks noliedzis, ka viņam būtu romāns ar "Google" līdzdibinātāja Sergeja Brina sievu Nikolu Šanahanu.

Pasaulē bagātakais cilvēks Īlons Masks noliedz rom...

Maska komentāri izskanēja pēc tam, kad laikraksts “Wall Street Journal” ziņoja, ka viņa draudzība ar Brina kungu ir beigusies saistībā ar iespējamo romānu. 

Maska kungs turpināja teikt, ka viņš joprojām draudzējas ar Brina kungu.

“Wall Street Journal” paziņoja, ka Masks pagājušā gada beigās bija saistīts ar Šanahanu. 

Tas pamudināja Brinu šī gada sākumā iesniegt šķiršanās pieteikumu, vienlaikus izbeidzot abu augsta līmeņa tehnoloģiju miljardieru ilgo draudzību, teikts arī laikrakstā.

Taču Muska kungs savu “Twitter” rakstīja: "Trīs gadu laikā Nikolu esmu redzējis tikai divas reizes, abas reizes kopā ar daudziem citiem cilvēkiem. Nekā romantiska".

Iespējamā romāna laikā, Brins un viņa sieva bija šķirti, bet joprojām dzīvoja kopā, vēsta “Wall Street Journal”, atsaucoties uz Šanahanai tuvu cilvēku.

Lai gan viņiem ir noslēgts pirmslaulību līgums, Brins un Šanahana pašlaik risina sarunas par šķiršanās izlīgumu, kas varētu būt pat 1 miljarda ASV dolāri, tekts laikrakstā. 

Šanahanas kundze ir Kalifornijā dzīvojoša juriste un juridisko tehnoloģiju uzņēmuma “ClearAccessIP” un “Bia-Echo Foundation” dibinātāja, liecina viņas “LinkedIn” profils.

“Bia-Echo” fonds ir filantropiska organizācija, kas veicina reproduktīvo ilgmūžību un vienlīdzību, krimināltiesību reformu un veselīgu un dzīvotspējīgu planētu.

Savukārt saskaņā ar “Bloomberg Billionaires” indeksu Maska kungs ir pasaules bagātākais cilvēks, kura bagātība tiek lēsta vairāk nekā 240 miljardu ASV dolāru apmērā.

Saskaņā ar “Bloomberg Billionaires” indeksu Maska kungs ir pasaules bagātākais cilvēks, kura bagātība tiek lēsta vairāk nekā 240 miljardu dolāru apmērā.

Savukārt Brina kunga bagātība sasniedz aptuveni 95 miljardus ASV dolāru, padarot viņu par astoto bagātāko cilvēku pasaulē.

Masks pēdējā laikā izpelnās īpašu mediju uzmanību ar dažādiem tiesvedību procesiem.Jūlija sākumā “Twitter” Masku eisūdzēja tiesā pēc tam, kad Masks paziņoja, ka tomēr nepirks uzņēmumu.