Slavenības
2022. gada 22. jūlijs, 10:10

Zināms, kad paralīzes skartais Džastins Bībers atgriezīsies uz skatuves

Jauns.lv

Džastina Bībera pasaules turneja tomēr notiks - dziedātājs atkal kāps uz skatuves. Pirmie popzvaigznes dziesmas dzirdēs fani no Itālijas, taču viņiem būs vēl nedaudz jāpagaida.

Pirms mēneša Džastins Bībers šokēja fanus ar ziņu par savu slimību - neiroloģiskas saslimšanas dēļ viņam paralizēja pusi sejas. 28 gadus vecais dziedātājs atcēla savu pasaules turneju “Justice”, kura bija paredzēta šā gada jūnijā un jūlijā. Taču Bībers negrasās pārtraukt savu muzikālo karjeru veselības problēmu dēļ. Viņa koncerti tomēr notiks. Tiesa, tie gaidāmi tikai pēc gada.

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon

“Koncerti sāksies 2023. gada 31. jūlijā Lukas vasaras festivālā Itālijā, bet pēc tam turpināsies Dienvidamerikā, Dienvidāfrikā, Tuvajos Austrumos, Āzijā, Austrālijā un Jaunzēlandē,” raksta izdevums “Mirror”.

Šobrīd hitu “Baby” un “What do You Mean?” izpildītājs ārstējas un mēģina atlabt pirms koncertturnejas sākuma. Tāpēc viņš kopā ar savu sievu modeli Heiliju Bīberu devies atpūsties uz Kordeleinu (ASV), vēsta TMZ. Arī Heilijai ir nepieciešams atgūt spēkus. Modele nesen tika iesūdzēta tiesā par autortiesību pārkāpumu. Taču Heilija nepadodas un visiem spēkiem cenšas atbalstīt slimo vīru.

Džastins Bībers ar sievu un draugiem atpūšas Kordeleinā

gallery icon