foto: Pixabay.com
Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām drīzumā dzīvē sāksies baltā josla
Trakā pasaule
2022. gada 19. jūlijs, 12:14

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām drīzumā dzīvē sāksies baltā josla

Jauns.lv

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem šonedēļ dzīvē sāksies baltā josla. Kas ir šie laimīgie?

Vērsis 

Pēc neveiksmju kārtas jaunā nedēļa vērsim nesīs vēl nebijušus panākumus. Šajā periodā viņiem nekas nebūs neiespējams. Viss vēlamais un noslēpumainais var viegli piepildīties, atliek vien noticēt sev, lai mērķa sasniegšanai pieliktu vajadzīgās pūles. Galu galā beidzot izdosies pabeigt sen iesāktās lietas un ķerties pie kaut kā apslēpta, kas sen atlikts uz vēlāku laiku.

Vēzis

Vairākas iepriekšējās nedēļas pēc kārtas vēžiem īpaši neveicās. Kādās dienās pat likās, ka gaisma tuneļa galā tā arī neparādīsies. Un te nu tā ir, to skaidri var redzēt! Situācijai strauji un negaidīti jāmainās uz labo pusi. Viss, kas vēžiem būs nepieciešams, - pacietība, spēks un enerģija. Un problēmu krāvumi sāks risināties, parādīsies skaidrs plāns, kā sevi izvilkt no šīs bedres.

Mežāzis

Arī mežāžiem bija sarežģīti laiki. Rokas nolaidās, negribējās dzīvot... Pašreizējai nedēļai jādod cerība uz gaišu nākotni. Un, kad ir cerība, radīsies arī centieni. Zvaigznes iesaka mežāžiem nebaidīties no šīm taustāmajām pārmaiņām, neaizvērties tām. Droši doties uz tikšanos ar jauniem cilvēkiem un ķerties pie jauniem darbiem, iesaka UNIAN.