Slavenības
2022. gada 1. jūlijs, 16:16

Kimas Kardašjanas sarīkotā dzimšanas dienas ballīte meitai pārsteidz daudzus

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana pārspējusi pati sevi, rīkojot vecākās meitas Nortas devītās dzimšanas dienas ballīti. Nortu un viņas draudzenes jubilejas svinībās uz kādu attālu vietu aizvizināja ar privāto lidmašīnu, kas pazīstama ar nosaukumu "Kim Air".

Lidmašīna bija izrotāta tā, lai atbilstu svinību brīvdabas tematikai. Tajā bija daudz spilvenu, kas pēc dizaina atgādināja koka baļķus, bet no griestiem nokarājās mākslīgi zirnekļu tīkli. Savukārt pie iekāpšanas lidmašīnā mazo gaviļnieci un viņas viesus sagaidīja baloni un uzraksts “Nortas nometne”.

Ar šo un citiem attēliem no vērienīgajām jubilejas svinībām  Nortas māmiņa padalījusies arī savā “Instagram” kontā.

Par ballīti Kima nedaudz ieminējās jau 21. jūnijā, kad viesojās Džimija Felona šovā. “Norta vēlējās sarīkot spocīgu tematisko brīvdabas dzimšanas dienas ballīti, tāpēc es aizvedu viņus uz nometni brīvā dabā,” paskaidroja Kima. “Mēs uzaicinājām kādus astoņus bērnus un devāmies uz nometni savvaļā. Viņa vēlējās, lai būtu patiešām spocīgi.”

Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu Vestu

gallery icon

Citās publiskotajās fotogrāfijās Norta un viņas draugi, to skaitā Kortnijas Kardašjanas meita Penelope, redzami vienādās pidžamās. Norta un viņas viesi no sirds izbaudīja jubileju brīvā dabā. Kimas publiskotajā video meitenes redzamas arī vizināmies uz piepūšamā plosta uz ūdens. Nav šaubu, ka Nortas dzimšanas dienas svinības būs atmiņā paliekošas. Tās atstāja ar pārsteigumā vaļā mutēm kā slavenības, tā fanus.

Kima Kardašjana un viņas stilīgā ģimene

gallery icon

Lai gan Kimas Kardašjanas meita Norta devītajā dzimšanas dienā vēlējās sarīkot ballīti ar neskartas dabas tematiku, neviens nenakšņoja ārā zem klajas debess kā īstā nometnē.

foto: Instagram

Pēc lidojuma uz nezināmu  galamērķi ar Kimas privāto lidmašīnu, Norta un viņas draudzenes pavadīja laiku ārā brīvā dabā, bet pēc tam nakšņoja telpās katrs savā gultā. Guļvietas bija izvietotas lielā telpā un katra no tām iekārtota kā maza telts, kuru rotāja brieža galva un mākslīgās asinis. Viss bija pārdomāts īstenā nometnes tematikā, tikai iztrūka kukaiņu un biedējošu naksnīgu džungļu trokšņu, padarot to par glamūrīgu nometni Kardašjanu stilā.

foto: Instagram

Norta un viņas draugi devās nobraucienā pa trošu ceļu, iemēģināja roku loka šaušanā un vizinājās uz ūdens. Kimas fani neslēpa sajūsmu par grandiozo bērnu ballīti. “Šie bērni dzīvo kā dievi,” komentēja viens fans. “Adoptējiet mani!”.  Turpretī kāds cits atzīmēja, ka neraugoties uz nometnes tematiku, nekas īsti par nometni neesot liecinājis. “Nekas neliecina par “nometni”, mērojot ceļu ar privātu lidmašīnu uz attālu galamērķi un tērpjoties pēc pasūtījuma darinātās pidžamās.”

foto: Instagram

Miljoniem “Instagram” lietotāju bija sajūsmā par Kimas Kardašjanas ierakstu, kurā viņa atrādījusi Nortas devītās dzimšanas dienas svinības. Nākamā būs Kimas dēla Seinta dzimšanas diena, bet nāksies gaidīt līdz decembra sākumam, lai uzzinātu, vai arī dēla dzimšanas dienu Kima sarīkos tikpat vērienīgu.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon