foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
"Vīrs ir nepiesātināms." Anna Sedokova vaļsirdīgi par attiecībām ar Jāni Timmu
Anna Sedokova
Slavenības
2022. gada 17. jūnijs, 18:54

"Vīrs ir nepiesātināms." Anna Sedokova vaļsirdīgi par attiecībām ar Jāni Timmu

Jauns.lv

Pirms diviem gadiem ukraiņu popdīva Anna Sedokova apprecējās ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. Slavenais latviešu sportists ir desmit gadus jaunāks par mākslinieci, tomēr gadu starpība pāri nemulsina. Abi bauda attiecības un neslēpj kaisli.

39 gadus veco Annu Sedokovu dēvē par vienu no seksīgākajām Krievijas šovbiznesa māksliniecēm. Viņas augums tiešām ir apskaužams. Neskatoties uz trīs bērnu piedzimšanu, viņa saglabājusi lielisku izskatu.

Sajūsmā par viņas skaistumu ir arī 29 gadus vecais dzīvesbiedrs Timma. Dziedātāja atzīst: izredzētais viņu neliek mierā, pat neskatoties uz neprātīgo aizņemtību. Uz atklāsmēm Annu pamudināja Ļaisana Utjaševa savā "You Tube" šovā, kur abas sievietes runāja arī par laika plānošanu.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

"Plānošanā jāņem vērā arī atpūta, 15 minūšu pauze," veiksmīgas uzņēmējdarbības noslēpumā dalījās dziedātāja. "Jums 15 minūtes ilgst?" tēmu pēkšņi nomainīja raidījuma vadītāja un viltīgi pasmaidīja.

"Tu runā par seksu? Nē! Ko tu! Mums nav 15 minūtes. Reizēm es gribētu, lai tas ilgtu 15 minūtes, bet mans vīrs ir nepiesātināms. Tas vienmēr ilgst divas stundas. Tiešām! Es reizēm gribu mazāku," paziņoja dziedātāja.

Atgādināsim, ka Jānis ir Sedokovas trešais vīrs. Māksliniecei ir trīs bērni no dažādiem mīļotajiem. Visas attiecības beidzās ar skandālu un tikai ar sportistu zvaigzne jūtas patiesi laimīga. "Anna nekad vairs... neizšķirsies," viņa paziņoja, atbildot uz Utjaševas jautājumu par to, ko viņa nekad nedarīs.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon
75