foto: LETA
Raimonds Pauls beidzot pasaka, ko domā par pieminekļa nojaukšanu Uzvaras parkā
Maestro Raimonds Pauls
Slavenības
2022. gada 24. maijs, 14:29

Raimonds Pauls beidzot pasaka, ko domā par pieminekļa nojaukšanu Uzvaras parkā

Jauns.lv

Komponists Raimonds Pauls līdz šim nav vēlējies paust savu attieksmi pret Krievijas iebrukumu Ukrainā. Bet sakarā ar Rīgas domes pieņemto lēmumu par pieminekļa demontāžu Uzvaras parkā komponists beidzot ir izteicis savu pozīciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nostāju par pieminekļa nojaukšanu Uzvaras parkā kā padomju okupācijas simbolu izteikuši daudzi pazīstami cilvēki. Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", komponists Zigmārs Liepiņš nesen publiski bijis pārsteigts, ka Raimonds Pauls, aizbildinoties ar ģimenes problēmām, kavējas ar sava viedokļa paušanu.

Beigās Raimonds Pauls žurnālam teica: "Šajās diskusijās es neiesaistos. Vēlos tikai pateikt vienu – tie ir miljoni cilvēku, kas ir aizgājuši Otrā pasaules kara laikā. Ir jāatrod kompromiss kaut kādā veidā, lai to piemiņu nezaudētu.

Tas troksnis riņķī apkārt ir pārāk liels. Ja nolēmāt, tad ņemiet viņu nost! Kāpēc mums vairs prasāt?! Par karu es jau esmu teicis – manu viedokli neprasiet."

Sabiedrībā pazīstami cilvēki gājienā par atbrīvošanos no padomju mantojumu

Sabiedrībā pazīstami cilvēki gājienā par atbrīvošanos no padomju mantojumu 2022.gada 20.maijā.

gallery icon
17

Skatītāji ierodas uz koncertu "Raimonds Pauls. 4. vilnis"

2021. gada 27. jūlijā Dzintaru koncertzālē ar Raimonda Paula mūzikas programmu un krāšņu solistu parādi, kas veltīta Maestro 85. gadu ...

gallery icon
222